Bugün Ne Giysem'in Birinciliği Sürüyor

Jurilerin bazi konularda alttan almasi gerekiyor fakat bazen oyle yarismacilar geliyor ki yarismaya laf arsizindan tut, edepsizlige... Her sekilde insan var yani. O yuzden jurilerinde isi zor o konuda. İnsan belirli yerden sonra dayanamiyor. :)
Jüriler haklı yarışmacılardan bazıları öyle patavazsız ki resmen jüri hakkında yorum yapıyolar. Cevaplarınıda alıyorlar...

Jüriler haklı yarışmacılardan bazıları öyle patavazsız ki resmen jüri hakkında yorum yapıyolar. Cevaplarınıda alıyorlar...

Aynen ya. Alti ustu kiyafetini elestirecek. Bunu cok ciddiye aliyorlar. Sanki guzellik yarismasi. Moda yarismasi ve insan hangi boyda hangi beden de olursa olsun şıklıga bakiliyor. Aglayip zirlamakla rezil olmaktan baska bir ise yaramiyor yarismacilarin yaptiklari.

Aynen ya. Alti ustu kiyafetini elestirecek. Bunu cok ciddiye aliyorlar. Sanki guzellik yarismasi. Moda yarismasi ve insan hangi boyda hangi beden de olursa olsun şıklıga bakiliyor. Aglayip zirlamakla rezil olmaktan baska bir ise yaramiyor yarismacilarin yaptiklari.
Aynen :) Bu arada hoşgeldin diye ziyaretçi mesajı attım ama görmedin Galiba Hooşgeldinn :)

Valla ya. Hala nasil 1. oldu o kadin aklim almiyor. :d Sanirim kadin kanalizasyonu ararken yalislikla katildi yarismaya. :d

- - - Ekleme - - -

Valla ya. Hala nasil 1. oldu o kadin aklim almiyor. :d Sanirim kadin kanalizasyonu ararken yanlislikla katildi yarismaya. :d
:d :d :d :d Bide Kıvanç la çıkyoo valla ağlamak istiyorumm Allah çirkin şansıı versin :d :d :d

Aynen :) Bu arada hoşgeldin diye ziyaretçi mesajı attım ama görmedin Galiba Hooşgeldinn :)

Kizim Valla gelmedi birsey canim. Gonderdigine emin misin?

Bu arada hosbulduk canim. :) Ozletim dedim birazcik kendimi. :d Ama birkac gune yeniden gidecegim herhalde. Falda cikti Valla. :d

Kizim Valla gelmedi birsey canim. Gonderdigine emin misin?

Bu arada hosbulduk canim. :) Ozletim dedim birazcik kendimi. :d Ama birkac gune yeniden gidecegim herhalde. Falda cikti Valla. :d
Ya sen bi arkadaşlık isteğimi kabul et valla tek kız kaldım çok özledimm aa :d :d Fal'ın tersi çıkar sen rahat ol :d :d

Azra Akin fena degil ya :D sizin kotulediginiz kadar yok :D

O mendabur suratliyi begeniyorsun yani. :d

@lale_devri guzel bir tavsiye. Uy derim sana Hamdi. Zaten senin gibi dusunenler sayesinde guzel oldu kiz. Yoksa sokaga cop diye koysan farkedilecegini bile sanmiyorum. :d

- - - Ekleme - - -

Ya sen bi arkadaşlık isteğimi kabul et valla tek kız kaldım çok özledimm aa :d :d Fal'ın tersi çıkar sen rahat ol :d :d

Hadi bakalim, hayirlisi Valla. Bende cok ozledim canim. Daha yeni tanistik aninda kayboldum ortaliktan hemde gercekler bazilarinin hosuna gitmedigi icin. :)

Bu arada istek gelmedi bana emin misin?

İlk gunden ceza almak istemem ama biraz dusunursen bulursun. :)
Aman sus cceza alma ya :(

- - - Ekleme - - -

O mendabur suratliyi begeniyorsun yani. :d

@lale_devri guzel bir tavsiye. Uy derim sana Hamdi. Zaten senin gibi dusunenler sayesinde guzel oldu kiz. Yoksa sokaga cop diye koysan farkedilecegini bile sanmiyorum. :d

- - - Ekleme - - -

Hadi bakalim, hayirlisi Valla. :)

Bu arada istek gelmedi bana emin misin?

Evet Tabi :) Sendemi sorun bende mi ?