tamam bi dusuneyim ben kurso seninki de ne zulummus
Hem de nasıl
tamam bi dusuneyim ben kurso seninki de ne zulummus
Jüriler haklı yarışmacılardan bazıları öyle patavazsız ki resmen jüri hakkında yorum yapıyolar. Cevaplarınıda alıyorlar...Jurilerin bazi konularda alttan almasi gerekiyor fakat bazen oyle yarismacilar geliyor ki yarismaya laf arsizindan tut, edepsizlige... Her sekilde insan var yani. O yuzden jurilerinde isi zor o konuda. İnsan belirli yerden sonra dayanamiyor.
katilmani bekliyoruz
Azra Akın 1. olduysa benim bile var demektir zatenBen katilsam Miss Turkey bile kurtarmaz. Direk World'e gider 1. olurum.
Jüriler haklı yarışmacılardan bazıları öyle patavazsız ki resmen jüri hakkında yorum yapıyolar. Cevaplarınıda alıyorlar...
Aynen Bu arada hoşgeldin diye ziyaretçi mesajı attım ama görmedin Galiba HooşgeldinnAynen ya. Alti ustu kiyafetini elestirecek. Bunu cok ciddiye aliyorlar. Sanki guzellik yarismasi. Moda yarismasi ve insan hangi boyda hangi beden de olursa olsun şıklıga bakiliyor. Aglayip zirlamakla rezil olmaktan baska bir ise yaramiyor yarismacilarin yaptiklari.
Azra Akın 1. olduysa benim bile var demektir zaten
Bide Kıvanç la çıkyoo valla ağlamak istiyorumm Allah çirkin şansıı versinValla ya. Hala nasil 1. oldu o kadin aklim almiyor. Sanirim kadin kanalizasyonu ararken yalislikla katildi yarismaya.
- - - Ekleme - - -
Valla ya. Hala nasil 1. oldu o kadin aklim almiyor. Sanirim kadin kanalizasyonu ararken yanlislikla katildi yarismaya.
Aynen Bu arada hoşgeldin diye ziyaretçi mesajı attım ama görmedin Galiba Hooşgeldinn
Ya sen bi arkadaşlık isteğimi kabul et valla tek kız kaldım çok özledimm aa Fal'ın tersi çıkar sen rahat olKizim Valla gelmedi birsey canim. Gonderdigine emin misin?
Bu arada hosbulduk canim. Ozletim dedim birazcik kendimi. Ama birkac gune yeniden gidecegim herhalde. Falda cikti Valla.
Bide Kıvanç la çıkyoo valla ağlamak istiyorumm Allah çirkin şansıı versin
Göz doktoruna Git bence Bülent Ersoy bile daha güzel Azra ağzını açınca dünyam başıma yıkılıyo benimAzra Akin fena degil ya sizin kotulediginiz kadar yok
Ayyh sorma sorma bi çağatay gelmedi bizedeValla ya. Cocuga buyu mu yapti ne? Bi bize gelmez zaten. Ne bilim Kivancmis, Cagataymis. Hep TV'den seyrederiz.
Azra Akin fena degil ya sizin kotulediginiz kadar yok
Ya sen bi arkadaşlık isteğimi kabul et valla tek kız kaldım çok özledimm aa Fal'ın tersi çıkar sen rahat ol
Aman sus cceza alma yaİlk gunden ceza almak istemem ama biraz dusunursen bulursun.
O mendabur suratliyi begeniyorsun yani.
@lale_devri guzel bir tavsiye. Uy derim sana Hamdi. Zaten senin gibi dusunenler sayesinde guzel oldu kiz. Yoksa sokaga cop diye koysan farkedilecegini bile sanmiyorum.
- - - Ekleme - - -
Hadi bakalim, hayirlisi Valla.
Bu arada istek gelmedi bana emin misin?
Aman sus cceza alma ya
- - - Ekleme - - -
Evet Tabi Sendemi sorun bende mi ?
Hata veriyo neyse yarın yine denerimYeniden yolla o zaman. Belki hata veriyordur bazen oluyor oyle bende de. Bu arada ben tel.den giriyorum belkide ondan mi gorunmuyor dicem ama genelde gorunurdu.
Hata veriyo neyse yarın yine denerim