Bugün Kaç Saat Uyudunuz? 💤

Keşke bunu bende yapsaydım

Neyse olan oldu ama uykumu aldım gibi. Bu gece bakarım duruma

Galiba toplam 8 saat uyudum
Şu an iyiyim çünkü tam zamanında önlemini aldım, biraz geçseydi şu an dökülüyor olabilirdim

Reactions: 12.Adam and Dosi
Grip olmak üzere olduğumu hissetiğim için hemen ağır bir grip hapı kullandım gece Katarin Forte yani, haliyle mışıl mışıl uyuttu 8 saatin üstünde

Katarin harbi insani uyutuyor.
bana da iyi gelir katarin, ama maalesef yok buralarda. Alacagim insallah Türkiye'ye geldigimde.

10 saat. Eh,izinli olup halsiz olunca normal

Reactions: Yakamoz-Asi
7 saat. 4-11 arası. Gece 2'de yatağa yatıyorum ama imkanı yoook kafamın içinde bir ton şey varken...

12 denesen 2de yatarsın. Öyle öyle oluşur
sende istek yok ki başarasın.

Ok ok
Olmuyor be mosi bu kadar dert, tasa varken uyumak zoooor. Gece yürüyüşlerine başlayacam bu gidişle duvarlar üstüme üstüme geliyor.

Ok ok
Olmuyor be mosi bu kadar dert, tasa varken uyumak zoooor. Gece yürüyüşlerine başlayacam bu gidişle duvarlar üstüme üstüme geliyor.
Akşamüstü yürüyüşünü önermiştim hatırlıyorsan
Faydası olur ve normalden 2 saat önce uyumayı denersen başarırsın. Neyse o yazılarımı tekrar etmeyeyim artı alarm kurarak erken kalk. Akşama kendini yorgun hissetki uyku düzenin değişsin.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Onu yapıyorum arada ama yetmiyor işte

------

Asıl huzursuzluk gece 1'den sonra başlıyor...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Onu yapıyorum arada ama yetmiyor işte

------

Asıl huzursuzluk gece 1'den sonra başlıyor...
Ozaman 11'den deneyeceksin. 10.30 itibari ile hiç bir elektronik alete maruz kalmamya çalış ve evi iyice karanlık edip 11 gibi muhakak uzan. Varsın 3 saat geçsin ama 4ü bulmayacağı kesin.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Dün ki uzun çalışmadan sonra 8 saat uyumuşum.