Bugün Hayatınızdan Ne Anlam Çıkardınız ?

Çok fazla aç kalmak yaramıyor bana. :D

sigarasiz yasayamam :D parasizlign gozu kor olsun :D parlementten winstona gectim :D bekledigimden iyi cikti :D

ben anlam çıkarma konusunda yeteneksizim anlam çıkaramıyorum..

Edebiyatçı yada felsefeci olmadığın zaman sıkıntı yaratır tabi biraz.Aklından telefon numaralarını çıkar.Yer açıyormuş.Einstein öyle yapıyormuş galiba.O diyorsa doğrudur.Sürü psikolojisi uygulamayı seviyorum.

tekel sigaralari kesmiyo zaten :D parlement reserves 😎 :D

- - - Ekleme - - -

onuda 3 gundur arkadas zulasindan iciyoruz :D

Edebiyatçı yada felsefeci olmadığın zaman sıkıntı yaratır tabi biraz.Aklından telefon numaralarını çıkar.Yer açıyormuş.Einstein öyle yapıyormuş galiba.O diyorsa doğrudur.Sürü psikolojisi uygulamayı seviyorum.

einstein a birde akıllı diyorduk telefon numaralarıyla beyni dolan adamdan ne hayır gelir ..

bende 100 telefon var aklımda onun haricindede 40 tilki dolaşıyor akılda.. hiçbirinin kuyruğu diğerininkiyle temas etmiyor ben dahada üstünmüşüm değerimin farkına varmamışım :))

- - - Ekleme - - -

tekel sigaralari kesmiyo zaten :D parlement reserves 😎 :D

- - - Ekleme - - -

onuda 3 gundur arkadas zulasindan iciyoruz :D

kaçak tütünden şaşma içinde her türlü vitamin var hatta ogün tvde çıktı taze kavrulmuş böcük dahil her çeşit protein mevcut :))

Insanlarin gerçek hayatta nasil olduklarini..

onu öğrenmek çok zordur her insanı tek tek tanıman lazım yüzyüze .. buda mümkün olmadığına göre insanları gerçek hayatlarında tanımak imkansız sadece bazı insanları tanırsın ..

onu öğrenmek çok zordur her insanı tek tek tanıman lazım yüzyüze .. buda mümkün olmadığına göre insanları gerçek hayatlarında tanımak imkansız sadece bazı insanları tanırsın ..

Gerçekten bazi insanlar çok büyük hayal kirikligi yasatiyorlar bana Selim.. Takdir ettigim, begendigim, güvendigim insanlar 1 2 gün sonra senden nefret eden insanlar olmaya basliyorlar.. Nedenini bilmiyorum..

Ağır, ağır çıkacaksın bu merdivenlerden,
Eteklerinde güneş rengi bir yığın yaprak,
Ve bir zaman bakacaksın semâya ağlayarak...

Sular sarardı... yüzün perde perde solmakta,
Kızıl havâları seyret ki akşam olmakta...
Eğilmiş arza, kanar, muttasıl kanar güller;
Durur alev gibi dallarda kanlı bülbüller,

Sular mı yandı? Neden tunca benziyor mermer?
Bu bir lisân-ı hafîdir ki ruha dolmakta,
Kızıl havâları seyret ki akşam olmakta...

Bugunumde bi anlam çıkarmamiştim alalade bir gündü taki şu yazılanlari okuyana kadar.Herkesin bir derdi varmış benimki hepsinden buyukmuş :)

30 bin yıllık mahmut bulmuşlar rusyada onu düşünüyorum pis pis :))