Sevdiği kız bölüm birincisi diye duydum..Hocam bu Tols'un içindeki ders aşkı nerden geliyor acaba.. @xdragxx
Sevdiği kız bölüm birincisi diye duydum..Hocam bu Tols'un içindeki ders aşkı nerden geliyor acaba.. @xdragxx
Hocam bu Tols bol bol ortalama da kasıyordur şimdi..Sevdiği kız bölüm birincisi diye duydum..
Kassın hocam kızın ortalaması 3.85miş 2 ortalama yaparsa Tolsto kızın yanında hoş olmaz...Hocam bu Tols bol bol ortalama da kasıyordur şimdi..
Hocam duyduğuma göre şu an kütüphanede ikisi ders çalışıyormuş.. Sence var mıdır bunun gerçeklik payı..Kassın hocam kızın ortalaması 3.85miş 2 ortalama yaparsa Tolsto kızın yanında hoş olmaz...
Kütüphanede çalışan bir arkadaşım var hocam orda görevli. Tolsto'ya benzeyen bir çocuğun yanında kız görmüşler evet yüksek ihtimal onlar.Hocam duyduğuma göre şu an kütüphanede ikisi ders çalışıyormuş.. Sence var mıdır bunun gerçeklik payı..
Hocam @Tolstoyevski bu gazla akademik kariyer bile yapar.. Her gün okula gitmek istiyormuş..Kütüphanede çalışan bir arkadaşım var hocam orda görevli. Tolsto'ya benzeyen bir çocuğun yanında kız görmüşler evet yüksek ihtimal onlar.
Aşkın faydası hocam yolu açık olsun.Hocam @Tolstoyevski bu gazla akademik kariyer bile yapar.. Her gün okula gitmek istiyormuş..