Ata Bey Atıf'ı eve getiriyor.Yeni bölüm başlıyor
AynenAta Bey Atıf'ı eve getiriyor.Daha bakalım neler göreceğiz.
Birkaç haftadır saçmalamaya başladılar bunda yönetmen değişikliğinin etkiside var diye düşünüyorum.yeni senaristler resmen lale devri havası katmışlar diziye dizinin sonunu mu getirmek istiyorlar
@destere izle de çatla savaş tuttu ayşeni
ben zaten neslihan için izliyorumtuttuda naptı ? hiçbişey
bu arada senaristin aklına değişik buluşlar gelmeye başladı aniden rezzan etkili konuma getirildi daha önce rezzan çaresizdi savaşa karşı bu bölümde kaadın şirkete el koydu öyleki şirketin yüzde 51 lik kısmın annede olduğu senaristin yeni aklına gelmiş
mal savaşta hayretler içinde kalıp şaşırıyor oysa şirket yöneten vatandaş şirketin yüzde 51 inin annesine ait olduğunu bilmezmi ??
amaç burda savaş ayşen aşkının önüne engeller koymak falan filan neslihanda bir ara tam iyi olacaktı ( o ne güzel vücutlu kızdır öyle ! neslihana alıcı gözle baktınızmı hiç) sonra bu bölümde neslihan yine kötülerin safına geçti neslihanın safına geçmemek için kendimi zor tuttum
kız süper bişey yüz çok güzel değil ama vücut muhteşem konuşuyor resmen
ben zaten neslihan için izliyorumama namert senaristler az rol yaızyor :::::
hahah ben neden çatlıyorum varsa var yani ne yapayımbugün izliyormusun iki üç sahnede çıktı kız da ne vücut var öyle@Çiğdem- görse kıskançlıktan çatır çatır çatlar o derece bişeydi)
reytingler yok mecbur zaman geçsin diye izliyorumbugün izliyormusun iki üç sahnede çıktı kız da ne vücut var öyle@Çiğdem- görse kıskançlıktan çatır çatır çatlar o derece bişeydi)
hahah ben neden çatlıyorum varsa var yani ne yapayım
gül ağalar kovalasın seni hamamda.ssbak işte aşağıdaki videoda neslihanı gören @xemrexxx nin düştüğü halleri grüyormusun gıdaklamaya başlamış tabi onunkiler gül ağa ayarında hayatında böyle kız görmemiş şoka uğradı)
www.youtube.com/watch?v=QdjVuthxzEk
ahahahahah emremi şimdi bubak işte aşağıdaki videoda neslihanı gören @xemrexxx nin düştüğü halleri grüyormusun gıdaklamaya başlamış tabi onunkiler gül ağa ayarında hayatında böyle kız görmemiş şoka uğradı)
www.youtube.com/watch?v=QdjVuthxzEk
hala aklın fikrin gül ağada neslihana bak neslihana gül ağayı bırak artıkgül ağalar kovalasın seni hamamda.ss
bakamıyom ki 120 dk lik dizide 5 dk bile göstermiyorlarhala aklın fikrin gül ağada neslihana bak neslihana gül ağayı bırak artık)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?