ATV Bugünün Saraylısı - Dizi Yorumları

Ata Beyi gecen bölüm kim aradi da kayboldu?

Son düzenleme:
bu dizi tabi izlenmez :F 20 dk de hızlıca izledim bölümü üftadenin sinirli halleri ve savaşın ayşen kezbanını etkileme çabalarını çıkar bölümden geriye 10 dakika anca kalır:F

bölümün en iyi sahnesi süreyyanın anası olacak cadaloza laf koyduğu sahneydi :) hizmetçi kadın da iyiydi :F

avşar film dzisi olduğu için bundan sonra ayşen-savaş evlenir fatih kahrolur izleyicinin gözünde acındırırlar :) ya da intikam alacak bir şey yaratırlar o da süreyyaya kapağı atar zaten süreyya dünden razı :)

neslihanı az gösteriyorlar gösterseler en az 7 alır dizi totalde ama şöyle gösteriyorlar kızı
nesli.png

ama olması gereken şöyle:
neslih.png

@destere @sürgünüm @Forumdash

bu dizi tabi izlenmez :F 20 dk de hızlıca izledim bölümü üftadenin sinirli halleri ve savaşın ayşen kezbanını etkileme çabalarını çıkar bölümden geriye 10 dakika anca kalır:F

bölümün en iyi sahnesi süreyyanın anası olacak cadaloza laf koyduğu sahneydi :) hizmetçi kadın da iyiydi :F

avşar film dzisi olduğu için bundan sonra ayşen-savaş evlenir fatih kahrolur izleyicinin gözünde acındırırlar :) ya da intikam alacak bir şey yaratırlar o da süreyyaya kapağı atar zaten süreyya dünden razı :)

neslihanı az gösteriyorlar gösterseler en az 7 alır dizi totalde ama şöyle gösteriyorlar kızı
Ekli dosyayı görüntüle 35668

ama olması gereken şöyle:
Ekli dosyayı görüntüle 35669

@destere @sürgünüm @Forumdash

süreyyanın her sahnesi hoş o kıza daha fazla rol vermeleri lazım :)

ayşenide seviyordumda savaşla devamlı takılınca işler bozuldu ..
fatih savaş çekişmesinde kameralar her ikisine eşit yaklaşmamaya başladı devamlı savaşın peşinden koşturdular dizideki gidişatı kötü etkiledi bu ?

oysaki aralarındaki çekişmenin daha belirgin olması lazım .. savaşlı kısımlar azaltılmalı ..

Bugünün Saraylısı dizisi oyuncuları da Berkin Elvan için setten ses verdi.

Bict8UnCQAArT44.jpg

Gerçek dünya böyle değil, kusura bakmayın. baydı artık Savaş-Ayşen aşkı.

Ayşen ve Savaş o bağ evinden mümkünse hiç ayrılmayın hep orda kalın.:)

Yok ondan değil sanki. Ordaki partneriyle çok iyi uyum içindeydiler:X Şu biscolata oğlanıyla da güzel kardeş olmuşlardi:X Bak yaa keşke senarist değişsseydi dizi bitmeseydi dedirtti:X
Bir iki bölüm izlemiştim ama bu tür diziler Türkiye için çok erken,bi 10 sene sonra tutabilir.:)

Bir iki bölüm izlemiştim ama bu tür diziler Türkiye için çok erken,bi 10 sene sonra tutabilir.:)
Senarist kötüydü yaa.Dİziyi övdüm gibi oldu:T: Dİzi kötüydü ama Fatih'in oynadiği karakter çocuklu baba rolü ve kardeşinin rolleri haricinde dizi çok vasattı. Sadece bu 3'lü Hatta 4'lü diyeyim Ezgi Asaroğlu'nun saçma halleri için izlenirliliği vardi dizinin:X