Ata bey iyi dayanıyor Üfdede'nin dırdırına tüm dizi naptın sen demekten o yorulmadı biz yorulduk.Ata Beyi gecen bölüm kim aradi da kayboldu?
Yağmur yağar,aşıklar bir kulübeye sığınır.Eski Türk filmlerinin olmazsa olmaz sahneleri işte.
bu dizi tabi izlenmez 20 dk de hızlıca izledim bölümü üftadenin sinirli halleri ve savaşın ayşen kezbanını etkileme çabalarını çıkar bölümden geriye 10 dakika anca kalır
bölümün en iyi sahnesi süreyyanın anası olacak cadaloza laf koyduğu sahneydi hizmetçi kadın da iyiydi
avşar film dzisi olduğu için bundan sonra ayşen-savaş evlenir fatih kahrolur izleyicinin gözünde acındırırlar ya da intikam alacak bir şey yaratırlar o da süreyyaya kapağı atar zaten süreyya dünden razı
neslihanı az gösteriyorlar gösterseler en az 7 alır dizi totalde ama şöyle gösteriyorlar kızı
Ekli dosyayı görüntüle 35668
ama olması gereken şöyle:
Ekli dosyayı görüntüle 35669
@destere @sürgünüm @Forumdash
Bugünün Saraylısı dizisi oyuncuları da Berkin Elvan için setten ses verdi.
Vicdan ayaklanması..(diziden daha önemli konuşmamız gereken konular)şrfsz hırsızlara ve katillere inat, şerefli insanların çoğalması ve bir çocuğun öldürülmesine haksızlığa tepki göstermesi harika bir durum...
Begendin mi artık: )Ayşen ve Savaş o bağ evinden mümkünse hiç ayrılmayın hep orda kalın.
Beğenmiyorum orda kalsınlar yüzlerini görmek istemiyorum.Begendin mi artık: )
Beğenmiyorum orda kalsınlar yüzlerini görmek istemiyorum.
Bıyıklı hali daha bi karizmatikti sanki ondandır.
Ama Fatih karakterini oynayan adam umutsuz vaka yaa Adamı HDE'de de izledim boştu. Sadece komedide iyi sanki.Yağmurdan Kaçarken'deki rolü iyiydi.Hatta dizinin tek komedi unsuru oydu ve yakişmişti
Yok ondan değil sanki. Ordaki partneriyle çok iyi uyum içindeydiler Şu biscolata oğlanıyla da güzel kardeş olmuşlardi Bak yaa keşke senarist değişsseydi dizi bitmeseydi dedirttiBıyıklı hali daha bi karizmatikti sanki ondandır.
Bir iki bölüm izlemiştim ama bu tür diziler Türkiye için çok erken,bi 10 sene sonra tutabilir.Yok ondan değil sanki. Ordaki partneriyle çok iyi uyum içindeydiler Şu biscolata oğlanıyla da güzel kardeş olmuşlardi Bak yaa keşke senarist değişsseydi dizi bitmeseydi dedirtti
Senarist kötüydü yaa.Dİziyi övdüm gibi oldu Dİzi kötüydü ama Fatih'in oynadiği karakter çocuklu baba rolü ve kardeşinin rolleri haricinde dizi çok vasattı. Sadece bu 3'lü Hatta 4'lü diyeyim Ezgi Asaroğlu'nun saçma halleri için izlenirliliği vardi dizininBir iki bölüm izlemiştim ama bu tür diziler Türkiye için çok erken,bi 10 sene sonra tutabilir.