ATV Bugünün Saraylısı - Dizi Yorumları

Ata Beyi gecen bölüm kim aradi da kayboldu?

Son düzenleme:
Ata nerde kaldın ya bir kez daha anladim ki bu dizi sensiz anlamsız

bu dizi tabi izlenmez
20 dk de hızlıca izledim bölümü üftadenin sinirli halleri ve savaşın ayşen kezbanını etkileme çabalarını çıkar bölümden geriye 10 dakika anca kalır

bölümün en iyi sahnesi süreyyanın anası olacak cadaloza laf koyduğu sahneydi
hizmetçi kadın da iyiydi

avşar film dzisi olduğu için bundan sonra ayşen-savaş evlenir fatih kahrolur izleyicinin gözünde acındırırlar
ya da intikam alacak bir şey yaratırlar o da süreyyaya kapağı atar zaten süreyya dünden razı

neslihanı az gösteriyorlar gösterseler en az 7 alır dizi totalde ama şöyle gösteriyorlar kızı

ama olması gereken şöyle:

@destere @sürgünüm @Forumdash

süreyyanın her sahnesi hoş o kıza daha fazla rol vermeleri lazım

ayşenide seviyordumda savaşla devamlı takılınca işler bozuldu ..
fatih savaş çekişmesinde kameralar her ikisine eşit yaklaşmamaya başladı devamlı savaşın peşinden koşturdular dizideki gidişatı kötü etkiledi bu ?

oysaki aralarındaki çekişmenin daha belirgin olması lazım .. savaşlı kısımlar azaltılmalı ..

Bugünün Saraylısı dizisi oyuncuları da Berkin Elvan için setten ses verdi.

Bugünün Saraylısı dizisi oyuncuları da Berkin Elvan için setten ses verdi.

şrfsz hırsızlara ve katillere inat, şerefli insanların çoğalması ve bir çocuğun öldürülmesine haksızlığa tepki göstermesi harika bir durum...

şrfsz hırsızlara ve katillere inat, şerefli insanların çoğalması ve bir çocuğun öldürülmesine haksızlığa tepki göstermesi harika bir durum...
Vicdan ayaklanması..(diziden daha önemli konuşmamız gereken konular)

Gerçek dünya böyle değil, kusura bakmayın. baydı artık Savaş-Ayşen aşkı.

Ayşen ve Savaş o bağ evinden mümkünse hiç ayrılmayın hep orda kalın.

Beğenmiyorum orda kalsınlar yüzlerini görmek istemiyorum.

Ama Fatih karakterini oynayan adam umutsuz vaka yaa
Adamı HDE'de de izledim boştu. Sadece komedide iyi sanki.Yağmurdan Kaçarken'deki rolü iyiydi.Hatta dizinin tek komedi unsuru oydu ve yakişmişti

Ama Fatih karakterini oynayan adam umutsuz vaka yaa
Adamı HDE'de de izledim boştu. Sadece komedide iyi sanki.Yağmurdan Kaçarken'deki rolü iyiydi.Hatta dizinin tek komedi unsuru oydu ve yakişmişti
Bıyıklı hali daha bi karizmatikti sanki ondandır.

Bıyıklı hali daha bi karizmatikti sanki ondandır.
Yok ondan değil sanki. Ordaki partneriyle çok iyi uyum içindeydiler
Şu biscolata oğlanıyla da güzel kardeş olmuşlardi
Bak yaa keşke senarist değişsseydi dizi bitmeseydi dedirtti

Yok ondan değil sanki. Ordaki partneriyle çok iyi uyum içindeydiler
Şu biscolata oğlanıyla da güzel kardeş olmuşlardi
Bak yaa keşke senarist değişsseydi dizi bitmeseydi dedirtti
Bir iki bölüm izlemiştim ama bu tür diziler Türkiye için çok erken,bi 10 sene sonra tutabilir.

Bir iki bölüm izlemiştim ama bu tür diziler Türkiye için çok erken,bi 10 sene sonra tutabilir.
Senarist kötüydü yaa.Dİziyi övdüm gibi oldu
Dİzi kötüydü ama Fatih'in oynadiği karakter çocuklu baba rolü ve kardeşinin rolleri haricinde dizi çok vasattı. Sadece bu 3'lü Hatta 4'lü diyeyim Ezgi Asaroğlu'nun saçma halleri için izlenirliliği vardi dizinin