Fragman iyi.Süreyya hastaneden kaçıyor bakalım nolucakBugünün Saraylısı 14.Bölüm Fragmanı
@Ahmad @Forumdash @halukerogluFOX @Yakamoz-Asi @destere
1hafta bekletmeden yeni bölüm fragmanını bölüm sonunda veren tek dizi olarak Bugünün Saraylısı ekibine teşekkür ediyorum !!
Foruma ugruyon mu))) kaç kez yazıldı 9. bölümden itibaren değişti senarist
bu fotoyu bende cook önceden görmüştümbence cok benziyor.Sureyyayı artık KESHA diye izliyorum o gun bugundur
Kesha'ma haksızlık etmeyin son klibi tam senin mns denekliğine göreforuma uğruyorumda genelde izlediğim dizilerin değişen yerleri beni ilgilendirmiyor başrol kız değişince farkediyorum anca değişikliği
bizim kızın gözleri mükemmel üç kesha eder
Kesha'ma haksızlık etmeyin son klibi tam senin mns denekliğine göre
Bizim Süreyya'yada gönlüm var ama bu deli hali değilde ilk bölümlerdeki salaş halineses ve yüz nanayvücut muhteşem özellikle sona doğru temizlik yaparken koşup kızın terini silesim geldi)
hala aynı kanıdayım bizim süreyya çok daha güzel
bakalım @sürgünüm ün klibi izledikten sonra fikri değişiyormu ?
Bizim Süreyya'yada gönlüm var ama bu deli hali değilde ilk bölümlerdeki salaş halineNeyse işte 2'side @sürgünüm' ün paylaştiğa resimde benzeşiyor
Kesha'da öyle bir yüz var ki isterse adeta prenses gibi oluyo isterse en büyük fah.şe oluyo anlamadım gittises ve yüz nanayvücut muhteşem özellikle sona doğru temizlik yaparken koşup kızın terini silesim geldi)
hala aynı kanıdayım bizim süreyya çok daha güzel
bakalım @sürgünüm ün klibi izledikten sonra fikri değişiyormu ?
Kesha'da öyle bir yüz var ki isterse adeta prenses gibi oluyo isterse en büyük fah.şe oluyo anlamadım gitti
feride tam bir gerizekalıFeride karakteri ilk böümlerde hırslıydı ama son bir kaç bölümdür tamamen farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?