ATV Bugünün Saraylısı - Dizi Yorumları

Bu hafta dizinin reytingleri baya arttı😳
Heyecan Fırtınası mı var?

Foruma ugruyon mu))) kaç kez yazıldı 9. bölümden itibaren değişti senarist

foruma uğruyorumda genelde izlediğim dizilerin değişen yerleri beni ilgilendirmiyor başrol kız değişince farkediyorum anca değişikliği

bu fotoyu bende cook önceden görmüştüm
bence cok benziyor.Sureyyayı artık KESHA diye izliyorum o gun bugundur

bizim kızın gözleri mükemmel üç kesha eder

foruma uğruyorumda genelde izlediğim dizilerin değişen yerleri beni ilgilendirmiyor başrol kız değişince farkediyorum anca değişikliği

bizim kızın gözleri mükemmel üç kesha eder
Kesha'ma haksızlık etmeyin son klibi tam senin mns denekliğine göre

Bizim Süreyya'yada gönlüm var ama bu deli hali değilde ilk bölümlerdeki salaş haline
Neyse işte 2'side @sürgünüm' ün paylaştiğa resimde benzeşiyor

Bizim Süreyya'yada gönlüm var ama bu deli hali değilde ilk bölümlerdeki salaş haline
Neyse işte 2'side @sürgünüm' ün paylaştiğa resimde benzeşiyor

zaten ilk bölümlerde ressamdı ressamlar hafiften birazda oynak olurmuş

hangi ressamdı ismini çıkaramadım kulağını kesip sevgilisine gönderen
) süreyyanın aşkını abartıyoruz bence o vatandaş kulağını keserek dahada dip yapmış

Kesha'da öyle bir yüz var ki isterse adeta prenses gibi oluyo isterse en büyük fah.şe oluyo anlamadım gitti

Feride'yi bir tekneye koyup açık denizde o tekneyi batırsak keşke.

Son düzenleme:
Bugünün Saraylisi 14.Bölüm Özeti

Atıf'ın, Feride'nin hamile olduğunu açıklaması Ata'yı ve Feride'yi tehlikeli bir karar aşamasına getirir. Feride'nin kararı Katipoğlu Ailesi'nde farklı seslerin yükselmesine neden olur. Feride'nin evden ayrılma kararı Ata ile Üftade'nin arasını iyice açarken Feride hiç bilmediği ve hiç tanımadığı bir hayata doğru sürüklenmektedir.

Savaş'ın seni seviyorum itirafına rağmen Ayşen, kullanıldığını düşündüğü için aklı ile kalbi arasında sıkışıp kalır. Savaş yaptığı hataların bedelini, tam da Ayşen'e aşık olduğu bu noktada ödemeye başlar. Ayşen, Savaş'a inanmak istese de bir türlü inanamaz.
Süreyya'nın hastaneden kaçması, Ataman yalısını sarsar. Savaş ve Fatih'i bir araya getiren bu haber iki eski dostu eski günlere götürecektir.
Ata ailesini bir arada tutamamanın verdiği rahatsızlıkla mücadele ederken etrafındakilerin baskısı ile daha da yoğunlaşır ve babalığını sorgulamaya başlar. Ata Katipoğlu sonunu göremediği bir yola girer. Lakin sonu görünmeyen yola giren tek kişi Ata değildir.

Feride karakteri ilk böümlerde hırslıydı ama son bir kaç bölümdür tamamen farklı

Ah feride şimdi başlıyor gerçek hayat,al sana atıf

Bugünün Saraylısı'nı izleyen bir Allah kulu yok mu yani?