Fragman yine iyiBugünün Saraylısı 13.Bölüm Fragmanı
Fragman yine iyiBugünün Saraylısı 13.Bölüm Fragmanı
Aynengüzel olduğu kadar az biraz uyanıkta olsaydı ayşenim, savaş gibi bir kazmaya kanmazdı
Bi karakter ancak bukadar saf olupta sinir bozabilir.savaş seni seviyorum dediği an yine yelkenleri indiriyor saftirik kız ?
Atıf`ın kendine yaptığı şeyi hiçkimseye demediği zaman diziyi bile bırakmayı düşünmüştüm Savaş bile hiçkimseye demediBi karakter ancak bukadar saf olupta sinir bozabilir.
Bende böyle kadın onurunu zedeleyen şeylere tahammül edemiyorum.Benimkisi muhafazakarlık değil Erotik film izlerim ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de Ali Kaptan'ın Cemile'ye tecavüzünü izlemek istemiyorum.Atıf`ın kendine yaptığı şeyi hiçkimseye demediği zaman diziyi bile bırakmayı düşünmüştüm Savaş bile hiçkimseye demedi
Bi karakter ancak bukadar saf olupta sinir bozabilir.
Feride kılkuyruk Atıf için evini terk ediyor Allah akıl fikir versinforum karışık fragmanı bulamamışım ben
Feride kılkuyruk Atıf için evini terk ediyor Allah akıl fikir versin
senarist değişince karakterde değişirdizinin başlarında saf dediğimiz ayşende yıldızlar uçuşmaya başladı zeka belirtileri görülüyor zeki dediğimiz feridede mallaşma başladı
senarist değişince karakterde değişir
bu fotoyu bende cook önceden görmüştüm bence cok benziyor.Sureyyayı artık KESHA diye izliyorum o gun bugundur
Valla bizim kızımız Kesha'dan daha güzel,diziyi izleme sebebimde diyebilirim.bu fotoyu bende cook önceden görmüştüm bence cok benziyor.Sureyyayı artık KESHA diye izliyorum o gun bugundur
Foruma ugruyon mu))) kaç kez yazıldı 9. bölümden itibaren değişti senaristyönetmen değişecekte senarist değişmişmiydi dizide??