Fragman yine iyiBugünün Saraylısı 13.Bölüm Fragmanı
Fragman yine iyiBugünün Saraylısı 13.Bölüm Fragmanı
Aynengüzel olduğu kadar az biraz uyanıkta olsaydı ayşenim, savaş gibi bir kazmaya kanmazdı![]()
Bi karakter ancak bukadar saf olupta sinir bozabilir.savaş seni seviyorum dediği an yine yelkenleri indiriyor saftirik kız ?
Atıf`ın kendine yaptığı şeyi hiçkimseye demediği zaman diziyi bile bırakmayı düşünmüştümBi karakter ancak bukadar saf olupta sinir bozabilir.![]()
Bende böyle kadın onurunu zedeleyen şeylere tahammül edemiyorum.Benimkisi muhafazakarlık değil Erotik film izlerim ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de Ali Kaptan'ın Cemile'ye tecavüzünü izlemek istemiyorum.Atıf`ın kendine yaptığı şeyi hiçkimseye demediği zaman diziyi bile bırakmayı düşünmüştümSavaş bile hiçkimseye demedi
Bi karakter ancak bukadar saf olupta sinir bozabilir.![]()
Feride kılkuyruk Atıf için evini terk ediyor Allah akıl fikir versinforum karışık fragmanı bulamamışım ben![]()
Feride kılkuyruk Atıf için evini terk ediyor Allah akıl fikir versin![]()
senarist değişince karakterde değişirdizinin başlarında saf dediğimiz ayşende yıldızlar uçuşmaya başladı zeka belirtileri görülüyor zeki dediğimiz feridede mallaşma başladı![]()
senarist değişince karakterde değişir
bu fotoyu bende cook önceden görmüştüm
Valla bizim kızımız Kesha'dan daha güzel,diziyi izleme sebebimde diyebilirim.bu fotoyu bende cook önceden görmüştümbence cok benziyor.Sureyyayı artık KESHA diye izliyorum o gun bugundur
![]()
Foruma ugruyon mu))) kaç kez yazıldı 9. bölümden itibaren değişti senaristyönetmen değişecekte senarist değişmişmiydi dizide??