Şimdi gelir süslü laflar ile sizi kandırır yineSayısız TV dizisi izliyor da, yine de klişe yaz dizilerini izlemeyi düşünmesini beklemezdimBir de ben sanatsever birisi olarak bir kişi için dizi izlemem diyordu
![]()
Şimdi gelir süslü laflar ile sizi kandırır yineSayısız TV dizisi izliyor da, yine de klişe yaz dizilerini izlemeyi düşünmesini beklemezdimBir de ben sanatsever birisi olarak bir kişi için dizi izlemem diyordu
![]()
Yok ya kanmıyoruz dediklerine aslında, sadece yav he he deyip geçiyoruzŞimdi gelir süslü laflar ile sizi kandırır yine@MEnes
Şimdi gelir süslü laflar ile sizi kandırır yine@MEnes
Yukarıdaki mesajlar karşısında şok oldum diyebilirim... Hayır gitmiş videoların belirli kısımlarını alıp algı yapan insanlar gibi 2 3 mesajı alıp benim bir yaz dizisi izlemeyi gerçekten düşündüğümü ve bunu kanıtladığını belirtmiş...Yok ya kanmıyoruz dediklerine aslında, sadece yav he he deyip geçiyoruz![]()
Ne alaka. Sonuçta @MasacRE o mesaja tıklayınca orijinal mesaja gidiyor. Senin mesajını kesip biçmedim ve sana 'Ayça için şimdi izlersin' diye sorduğum soruya verdiğin cevap ve sonraki yorumlaşmamızı getirdimYukarıdaki mesajlar karşısında şok oldum diyebilirim... Hayır gitmiş videoların belirli kısımlarını alıp algı yapan insanlar gibi 2 3 mesajı alıp benim bir yaz dizisi izlemeyi gerçekten düşündüğümü ve bunu kanıtladığını belirtmiş...Vaaay be bu tabloyu görmez olaydım... Ben ben MEnes... Namı diğer SABARES... Oturup Ada Masalı adlı yaz dizisini sadece ve sadece MAVİ göz yüzünden izleyeceğim ha... Bunun gerçek olma ihtimali sizce var mı... Bir sanat erbabı içerik tüketirken bir çok şeye bakar hele konu ben isem çook daha fazlası... Aaah ah Zey hanım sizden bu tarz bir algı hiç beklemezdim...
![]()
Yani sen @MasacRE nin orjinal mesaja gidip oradaki tüm muhabbeti okuduğunu mu söylüyorsun... Bana hiç gerçekçi gelmiyor...Ne alaka. Sonuçta @MasacRE o mesaja tıklayınca orijinal mesaja gidiyor. Senin mesajını kesip biçmedim ve sana 'Ayça için şimdi izlersin' diye sorduğum soruya verdiğin cevap ve sonraki yorumlaşmamızı getirdim![]()
Yahu mesajı bire bir getirdim. Neden sanki farklı bir yazı getirmişim iması yapıyorsun? Bu lafların üstüne @MasacRE baksınYani sen @MasacRE nin orjinal mesaja gidip oradaki tüm muhabbeti okuduğunu mu söylüyorsun... Bana hiç gerçekçi gelmiyor...Ve oradaki tüm mesajları okuyan kişi benim orada net bir şekilde eğlendiğimi ve bir yaz dizisini -hele öyle bir isme sahip bir yaz dizisini- izleyeceğimi asla düşünmez... Bu yüzden buradaki muhabbetler üzerine o mesajları getirmen çok bir şeyi değiştirmiş sayılmaz...
![]()
Yooo ondan öncesini getirmemişsin... 'Şşş sakinim ben, sakinliğimi bozmak istemiyorum' demişim direk ilk mesajda...Yahu mesajı bire bir getirdim. Neden sanki farklı bir yazı getirmişim iması yapıyorsun? Bu lafların üstüne @MasacRE baksın
eğlenerek demiş olsan bile herkes anlayacağını anladı![]()
Yok artık ben ve pişkinlik... Hiç işim olmaz... 😱 😱
Yani sen @MasacRE nin orjinal mesaja gidip oradaki tüm muhabbeti okuduğunu mu söylüyorsun... Bana hiç gerçekçi gelmiyor...Ve oradaki tüm mesajları okuyan kişi benim orada net bir şekilde eğlendiğimi ve bir yaz dizisini -hele öyle bir isme sahip bir yaz dizisini- izleyeceğimi asla düşünmez... Bu yüzden buradaki muhabbetler üzerine o mesajları getirmen çok bir şeyi değiştirmiş sayılmaz...
![]()
Aynen aynen, biz anlayacağımızı anladıkYahu mesajı bire bir getirdim. Neden sanki farklı bir yazı getirmişim iması yapıyorsun? Bu lafların üstüne @MasacRE baksın
eğlenerek demiş olsan bile herkes anlayacağını anladı![]()
Kesin izler hepsini. Beklerim bu adamdan böyle bir hareketi. Şimdiden izleme takvimini ayarlamaya başlamıştır bile...
Ayça Ayşin için Ada Masalı'nı izlersin kesin dediğimde olumlu bakmıştı, ben uzak dur bence falan deyince vazgeçer gibi olmuştu
Edit: işte buldum
@Maskeli Fedai @Sherlock @12.Adam
Bu gördüğüm mesajlar nedir böyle 😱 Yoldaşımı tanıyamıyorum artık ben... @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes
Kan dondurucu bir adam oldu çıktı kendisi, bütün yerli dizileri öğüten bir dizi doktoruna dönüştü yoldaşımız.İzleyeceğim dizi sayısı 12... Ankette yer alan tüm yaz dizilerini canlı canlı izleyeceğim... Böyle bir öngörü inanılmaz bir şey... 😱😱😱
Ahahahaha içini editleyip mesajımı alıntı yapmak da güzel hikayeymiş... Böylesi iftiralar zor bulunur gerçekten de...Kan dondurucu bir adam oldu çıktı kendisi, bütün yerli dizileri öğüten bir dizi doktoruna dönüştü yoldaşımız.@12.Adam
Bıraaaaaaaaaak.Ahahahaha içini editleyip mesajımı alıntı yapmak da güzel hikayeymiş... Böylesi iftiralar zor bulunur gerçekten de...![]()
Ulan bende zaman mı var da o eylemi gerçekleeştireceğim... 12 dizi izleyecekmişim, öeehhhh yani...Bıraaaaaaaaaak.Hikayeymiş, iftiraymış... Hepimiz o alıntıdaki eylemi gerçekleştireceğini biliyoruz.
![]()
Zaman olmadığı için mi -sırasız bir biçimde yazıyorum- aşağıdaki YERLİ ve MİLLİ dizileri izledin yani...Ulan bende zaman mı var da o eylemi gerçekleeştireceğim... 12 dizi izleyecekmişim, öeehhhh yani...1 tane bile izlemem, asla izlemeyeceğim...
![]()
ULAN bu kadar da yalan olmaz be adam...Zaman olmadığı için mi -sırasız bir biçimde yazıyorum- aşağıdaki YERLİ ve MİLLİ dizileri izledin yani...
Unuttuğum yoktur umuyorum yoldaşlarım, gerçi erken final yapan dizileri falan olmuştur kesin bu adamın.
- Çukur
- Maraşlı
- Uyanış: Büyük Selçuklu
- Diriliş Ertuğrul
- Kuruluş Osman
- Ramo
- Son Yaz
- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
- Sadakatsiz
- Camdaki Kız
- Bir Zamanlar Kıbrıs
@MasacRE @Maskeli Fedai
YAPMAA... Şu listeye bak, oku oku bitmiyor. Bir kez daha kanımız dondu...Zaman olmadığı için mi -sırasız bir biçimde yazıyorum- aşağıdaki YERLİ ve MİLLİ dizileri izledin yani...
Unuttuğum yoktur umuyorum yoldaşlarım, gerçi erken final yapan dizileri falan olmuştur kesin bu adamın.
- Çukur
- Maraşlı
- Uyanış: Büyük Selçuklu
- Diriliş Ertuğrul
- Kuruluş Osman
- Ramo
- Son Yaz
- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
- Sadakatsiz
- Camdaki Kız
- Bir Zamanlar Kıbrıs
@MasacRE @Maskeli Fedai
ULAN bu kadar da yalan olmaz be adam...Bari sadece izlediklerimi koy izlemediklerimin bu listede işi ne...
Bu listeden sadece ve sadece 5 dizi izledim, 10 dizi yazmışsın yalandan utan artık be adam...
![]()
Hala yalan falan bir şeyler diyor bir de Utku beyciğim, ne oldu bizim yoldaşımıza böyle...YAPMAA... Şu listeye bak, oku oku bitmiyor. Bir kez daha kanımız dondu...![]()
Yeter yapmayın artık tüylerim ürperiyor bu yorumlar karşısında... Ben bu konuda asla yalan söylemem...Hala yalan falan bir şeyler diyor bir de Utku beyciğim, ne oldu bizim yoldaşımıza böyle...![]()