Menajerimi Ara'da kaçıncı bölümdesin yorum göremiyoruz.Ada Masalı
Cam Tavanlar
Menajerimi Ara
Üçü kesin izleyeceğim işlerden![]()
İzleyeceğim dizi sayısı 0... umrumda değil hiç bir yaz dizisi... Böyle bir iftira inanılmaz bir şey... 😱😱😱Yoldaşımız, dizi doktoru @MEnes'in tüm şıkları işaretlediğine dair önemli bir duyum aldım yoldaşlarım. Bu durum araştırılmalı... @MasacRE @Maskeli Fedai
Bak bak şu cümlelere bak kanım dondu...
Yoldaşım seçeneklere dokunmamış bile...İzleyeceğim dizi sayısı 0... umrumda değil hiç bir yaz dizisi... Böyle bir iftira inanılmaz bir şey... 😱😱😱
------
Kırmızı Oda hariç.Hiçbiri. Artık türk dizileri izlemiyorum (süreden dolayı)
Yoldaşımız, dizi doktoru @MEnes'in tüm şıkları işaretlediğine dair önemli bir duyum aldım yoldaşlarım. Bu durum araştırılmalı... @MasacRE @Maskeli Fedai
Yoldaşım, Haines modu açmış... @MasacRE
Kesin izler hepsini. Beklerim bu adamdan böyle bir hareketi. Şimdiden izleme takvimini ayarlamaya başlamıştır bile...İzleyeceğim dizi sayısı 0... umrumda değil hiç bir yaz dizisi... Böyle bir iftira inanılmaz bir şey... 😱😱😱
------
Kanımı donduruyorsun...Kesin izler hepsini. Beklerim bu adamdan böyle bir hareketi. Şimdiden izleme takvimini ayarlamaya başlamıştır bile...
İzleyeceğim dizi sayısı 0... umrumda değil hiç bir yaz dizisi... Böyle bir iftira inanılmaz bir şey... 😱😱😱
------
Ayça Ayşin için Ada Masalı'nı izlersin kesin dediğimde olumlu bakmıştı, ben uzak dur bence falan deyince vazgeçer gibi olmuştuKesin izler hepsini. Beklerim bu adamdan böyle bir hareketi. Şimdiden izleme takvimini ayarlamaya başlamıştır bile...
Bilmiyorum hazır süre boşluğu oluşmuşken ne gerek var yeni diyebilirim de...![]()
Bu dizisinin türü sana uymaz zaten. Klişe klasik yaz dizisi olabilir. Aklına bile getirme![]()
@Maskeli Fedai @Sherlock @12.AdamYok yok işim olmaz doğru dedin onu...![]()
Bu gördüğüm mesajlar nedir böyle 😱 Yoldaşımı tanıyamıyorum artık ben... @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnesAyça Ayşin için Ada Masalı'nı izlersin kesin dediğimde olumlu bakmıştı, ben uzak dur bence falan deyince vazgeçer gibi olmuştu
Edit: işte buldum
@Maskeli Fedai @Sherlock @12.Adam
Sizi kandırmasına gönlüm razı olmazdıBu gördüğüm mesajlar nedir böyle 😱 Yoldaşımı tanıyamıyorum artık ben... @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes
Sayısız TV dizisi izliyor da, yine de klişe yaz dizilerini izlemeyi düşünmesini beklemezdimSizi kandırmasına gönlüm razı olmazdışimdi bu mesajları görünce o konuşma geldi aklıma
ya zaten bu sene sayısız TV dizisi izliyor. Alıştı demek ki
![]()