Bu Sene Oruç Tutacak mısınız ?

Adam doğru diyor sanki bi tek sen biliyosunya karşındaki bilemiyor.Bana biblo demişsin seni Allaha havale ediyorum

ben kibirli insanlardan nefret ederim.
biz o kadar salakmıyız onu anlayamıyacak kadar bak sana abi tavsiyesi bu üslupla bu tavırla hayatta hısmından çok hasmın olur kulağına küpe et bunu.ben burda herkesi eşit görüp adam yerine koyup tartışıp diyalog kuruyorum yaşına başına bakmadan sen gelmiş bana ders vermeye kalkıyosun üstelik hakaret ediyosun ama ben adamlığımı bozmayıp sana bişey demicem normal şartlarda güzel şeyler yazabilirdim ama o kadar acıyorum ki bu tip insanlara (kendini üstün gören) ne desem boş ve anlamsız.sana son kez şunu söylüyorum bana bir daha hiçbir konuyla ilgili ders vermeye öğüt vermeye falan kalkma ben bunları büyüklerimden alırım ve benden bilgili olduğuna inandıklarımdan.suç bende zaten herkesi adam yerine koyarsam olacağı budur gelir sana posta koyar.kendini herkesten üstün görenlere diyecek lafım olmaz dediğim gibi suç kesinlikle bende seni ne diye muhatap kabul edip tartışıyorum

- - - Ekleme - - -

Geçen sene 2-3 gün tutmuştum ondan sonra tutmamıştım ama bu sene tüm ramazan tutacağım inşallah

inşallah kardeşim yaşın ufak daha zamanla firesiz tutmaya çalış
[/B][/COLOR][/FONT]

- - - Ekleme - - -

Adam doğru diyor sanki bi tek sen biliyosunya karşındaki bilemiyor.Bana biblo demişsin seni Allaha havale ediyorum

sana biblo diyenler keşke senin gibi olabilseler bırak aga bi tek kendinin bildiğini sanmaya ve insanları üsten görmeye devam etsin
[/B][/COLOR][/FONT]

Aga bide bunun mesajını XanTier ve Rüzgar Gülü beğeniyor ya