- Reaksiyon puanı
- 113,447
- Puanı
- 1,060
Güldürdün atman daha iyi Harika bir işe yaramıyor haftalıklardaHarika atacağım bir mesaj sandım
Doğum günü sorusunda da aslında doğru yapacaktım aklımdan Arslan Bey diye sallamak geldi ama olmadı. 8'de 8 yapman da iyiymiş doğrusu beklemiyordum.Tam çıkıyordum
hemen sonuca baktım.
@MEnes baya güçlü rakipmiş 😱 Boşuna denkiz dememişim.
Şimdi okuyayım
Doğru iyi yarışmışım. Teşekküler.
İddialı görünmüyordum tam tersine iddiasızım ama mantık yürüterek işleri çözerim diyordum.
La bu aktiflikle 8'de 7 yapmışım daha napayım. Ben nerden bileyim kimin doğum günü ne zaman.Bu arada bu işler sivamaya benzemez@MEnes
Biraz öyle oldu. Teşekkürler.
Çaktırma bir çok detayı hafızamda tutarım. Sorular da kolay olunca işi iyi götürdüm.
sanki o mesajina 10 güldürü gelecekGüldürdün atman daha iyi Harika bir işe yaramıyor haftalıklarda
Zahmet olmasaydı keşke.@Aserat konun o kadar harika ki resmen konuyla aşk yaşıyorum şuan. Hatta mümkünse yarın size konunu istemeye geleceğiz.
Emeğine sağlık.
Hepsine tek tek cevap vereydinya. Reytingmi hit mi ne o oluyorDoğum günü sorusunda da aslında doğru yapacaktım aklımdan Arslan Bey diye sallamak geldi ama olmadı. 8'de 8 yapman da iyiymiş doğrusu beklemiyordum.Kendimin de 8'de 7 yapmasını beklemiyordum. Neyse tebrikler Zeeey.
İddialı görünmüyordum tam tersine iddiasızım ama mantık yürüterek işleri çözerim diyordum.Ezber sorusu gelince mantık patladı ve iş bitti.
La bu aktiflikle 8'de 7 yapmışım daha napayım. Ben nerden bileyim kimin doğum günü ne zaman.Doğum günü olayı hiç ilgimi çekmeyen olaydır. Kendi doğum günümü bile kutlamam etmem yani.
Çaktırma bir çok detayı hafızamda tutarım. Sorular da kolay olunca işi iyi götürdüm.
Uğraşamam ben hit mit umrumda olmaz.Hepsine tek tek cevap vereydinya. Reytingmi hit mi ne o oluyor
okurum birazdan alıntını
Forumdan çıktığın yok demekSenden güzel yarıştığıma şaşırdın mı?
Hadi be abla bir zahmetsanki o mesajina 10 güldürü gelecekdur senin şu kendini sexy sandığın konuya atmayı unutmuştum
Forumdan çıktığım yok değil bunun açıklaması. Detayları hafızamda iyi tutmak demek bu.Forumdan çıktığın yok demek
Hadi be abla bir zahmet
Boş şeyleri hafızana yerleştir durForumdan çıktığım yok değil bunun açıklaması. Detayları hafızamda iyi tutmak demek bu.Bak mesela son soruda Xantier'in 1 yıl önceki itiraf konusunda yazdığı mesajı hatırlamışım.Buna hafıza derler.
Demek benden beklemiyordunDoğum günü sorusunda da aslında doğru yapacaktım aklımdan Arslan Bey diye sallamak geldi ama olmadı. 8'de 8 yapman da iyiymiş doğrusu beklemiyordum.Kendimin de 8'de 7 yapmasını beklemiyordum. Neyse tebrikler Zeeey.
İddialı görünmüyordum tam tersine iddiasızım ama mantık yürüterek işleri çözerim diyordum.Ezber sorusu gelince mantık patladı ve iş bitti.
La bu aktiflikle 8'de 7 yapmışım daha napayım. Ben nerden bileyim kimin doğum günü ne zaman.Doğum günü olayı hiç ilgimi çekmeyen olaydır. Kendi doğum günümü bile kutlamam etmem yani.
Yuh, hem abla de hem sarkıntılık yapForumdan çıktığın yok demek
Hadi be abla bir zahmet
Pardon yeğenim yazdıYuh, hem abla de hem sarkıntılık yap
hmm yeğeninde yaş tahmini yaptı hemenPardon yeğenim yazdı
Benimde seni andığım bir kaç mesaj gitmişBu arada @Aserat otosansür uygulamışsın benim mesajlarıma. Zombi Ekspresi adlı diziyi gömmemi aradan çıkarmışsın ahhahahaha.
Konuyla alakası olmayan mesajları çoğu zaman çıkarıyorum hatta diğer yarışmacılara da sorabilirsin.Bu arada @Aserat otosansür uygulamışsın benim mesajlarıma. Zombi Ekspresi adlı diziyi gömmemi aradan çıkarmışsın ahhahahaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?