Hileyle bende kazanırdımÇatlayın, patlayın. Kazandım işte.
Hileyle bende kazanırdımÇatlayın, patlayın. Kazandım işte.
Aaa hiç bir şey yapamazNeyse arkasından daha fazla konuşmayayım şimdi iyice madara eder beni.
İnsan formalite icabı tebrik eder bari. Ne kıskandın be Rachel.
Teşekkür ederim.Sorular önceki programlara göre sanki biraz daha güncel ve bir tık daha kolaydı, yeni aktif olan üyeler olduğu için. Tabi ki bunu anlayışla karşılıyorum ben de yarışsam bana da böyle sormanı isterdim.En ilgi çekici sorular ise her zamanki gibi kim söylemiş soruları oluyor.Yarışanlara tebrikler, kazanan @kerem e ayrı tebrik tabi.Senin de eline sağlık @Aserat.
O durum da değişik olmuş tabi.Teşekkür ederim.
Ben yeni üye sayılırım da @serhatt taa 2014 üyesi. Yarışmanın yüz karası oldu kendisi.
O tarih üye olduğum tarih aktifligim yeni başladı bunu biliyorsun saldırgan şeyTeşekkür ederim.
Ben yeni üye sayılırım da @serhatt taa 2014 üyesi. Yarışmanın yüz karası oldu kendisi.
Joker hakkımın olduğunu bilseydim fullerdim. Sen katılsan güzel olurdu aslında, yorumların uzun olduğu için okumak keyifli oluyor.O durum da değişik olmuş tabi.Sen beklediğimden iyi çıktın ben olsam 8'de 4 en fazla 5 yapardım.
O zamanlar forum şimdikinden çok daha iyiymiş. Niye şimdi?O tarih üye olduğum tarih aktifligim yeni başladı bunu biliyorsun saldırgan şey
Katılabilirim aslında teklif gelirse, buradan @Aserat a mesajı iletelim.Joker hakkımın olduğunu bilseydim fullerdim. Sen katılsan güzel olurdu aslında, yorumların uzun olduğu için okumak keyifli oluyor.
Hayat şartlarıO zamanlar forum şimdikinden çok daha iyiymiş. Niye şimdi?
Ona mı kaldım ben elimi sallasam ellisiYataktan sonra yarışmada da @kerem in altında kalmışsın @serhatt bence bu bir işaret hazır @Harunnn60 da yokken bas alaman hanzosuna nikahı@mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @xBUGRAx @Dosi @cookies @vadikızı @DarkLegenD @ozgur2113
Sana neden vermiyorrrrr yani kalbini vermiyor sanıyorsunYatakta ne ara altında kaldın çocuğun@xemrexxx
Keşke verse yani kalbiniSana neden vermiyorrrrr yani kalbini vermiyor sanıyorsun
Yatakta ne ara altında kaldın çocuğun@xemrexxx
Sana neden vermiyorrrrr yani kalbini vermiyor sanıyorsun
Hepsi bu uydurukçunun uydurmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?