Çok tehlikeli bir adam çok, durduramıyoruz.
Çok tehlikeli bir adam çok, durduramıyoruz.
Olm ben bu adamla görüşme planı yapıyorum, hiç iyi referans olmuyorsunuz 😁😁😁😁😁 @MEnes @Sherlock 🤣🤭🤭Çok tehlikeli bir adam çok, durduramıyoruz.Hayır bir insan nasıl hem sapık, hem alkolik, hem tehlikeli olabilir... Nasıl bir tost makinesi bu.@MasacRE @Maskeli Fedai
Abim, bizlerin referansıyla iş başvurusu yapan 3 gün sonra kendini kapının önünde bulur.
Baş aktör sensin Berkcimmmm..... asıl senden korkulurAbim, bizlerin referansıyla iş başvurusu yapan 3 gün sonra kendini kapının önünde bulur.@MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE
AhahahaahahahaBaş aktör sensin Berkcimmmm..... asıl senden korkulur
Yoldaşlarımla takıla takıla böyle olmuş olabilir.Boynuz kulağı arşa kadar geçti
@Sherlock @MEnes @Tolstoyevski Bu adamı ne hale getirdinizYoldaşlarımla takıla takıla böyle olmuş olabilir.
Afiyet olsun abi. Likör bulamadın mı.
Afiyet bal olsun. 😋
İçmesine içilir de, bu sorunun cevabı bende alkol değilSen o kadar muhabbetten sadece alkole takıl.Ayrıca içmek iste, ortak arkadaşla birlikte bile içersin.
@The_Erinch'in organizatörlüğündeki İzmir buluşması hakkında ne düşünüyorsun?
Evet Utkucuğum Arafff Beylerin bana itelediği tarihi belirsiz İzmir Kalkışması hakkında düşüncen nedir @MasacRE
@bazinga da geliyor söz aldık( ben anımsıyorum)
------
@Cervantes @Mircan Saye @seyfullXh
Kanımı donduruyorsun...
Alkolü işaretlemedim bile
Senin için yürüyen fıçı diyorlar olm 😁😁😁😁İçmesine içilir de, bu sorunun cevabı bende alkol değil
Buluşma konusunda da hayırlısı diyelim
Alkolü işaretlemedim bile
Yok abi öyle bir şey, klasik abartıyorlar işteSenin için yürüyen fıçı diyorlar olm 😁😁😁😁
En son küfe tepesinde hamal getirmiş 😂😂😂 @Sherlock @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @ArafYok abi öyle bir şey, klasik abartıyorlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?