TVen Bu Şarkı Benim'de Yeni Gelişmeler!

Ayy buda burda çıldırmış
@Yiğitt

Asıl geç başlayanlara haksızlık oluyor. Bir sürü final puanı aldı bazıları. Sadece yarışmanın final tarihi uzadı. Kimsenin hakkı yendiği yok.

Reactions: Yiğitt and kerem
İyide buna bu kadar tepki vermenize bir türlü anlam veremiyorum madem yarışmacıların gelmesinden rahatsız değilsiniz o zaman sorun ne olabilir.

İyide buna bu kadar tepki vermenize bir türlü anlam veremiyorum madem yarışmacıların gelmesinden rahatsız değilsiniz o zaman sorun ne olabilir.
Sorunu/sorunları söylüyorum ama görmüyorsun herhalde.
Ne diyebilirim ki 2-3 kere uzun uzadıya yazdım yani.

Reactions: bazinga
Söylemedik sürpriz yapmak istedik eee niye rahatsız oluyorsun madem yeni yarışmacılara bir lafın olmadıysa. Kınu şuan onlarla ilgili sonuçta. Ha şimdi öğrendiniz ha gelecek hafta öğrendiniz ne farkı var?

Survivor 2018'i izlememişsin sanırım.

Ya yorum yapabilirim değil mi? Böyle bir hakkım var. Neden sen kendi dediğin bi başkasına geçmiyorda hemen böyle sinirlenip tersliyorsun? Ben sadece sıkıntıları belirttim. Herkes aynı şeyleri düşünmeyebilir bu çok normal. Yarışma sen ve @MayısKralı elinde top gibi bi öyle bi böyle gidip geliyor oyuncak ettiniz dedim.
Diğer itiraz ettiklerimi de yine uzun uzadıya yazdım.

Survivor 2018’i gayet de izledim. Eğer İpek, Mustafa Kemal’i falan diyorsan onlar yedekteydi ve her sene yedek yarışmacı olur ve onlar gelir bu bellidir.

Şimdi olumlu dil falan deyince şaşırttın beni yani bunu senin demen ilginç.
Bence herkes eleştirisini yapabilir, kendi fikrini belirtebilir. Ben her arkadaşın yorumuna saygı duyuyorum. Kendilerince haksızlık görmüşlerdir bu da olabilir. Benim takıldığım meseleler belli. Ben hem bu sözde sürprize hem de daha önce gördüğüm birkaç olaya tepki gösterdim ama suçlu oldum. Yani son kez söylüyorum dediğim gibi yeni katılan hiçbir arkadaşla ilgili değil hepiniz hoş geldiniz. Rekabet iyidir, tatlı olacaktır ama yani burada fikrini belirtenlere de sert çıkılması hoş değil. Bana “Eeee sen niye rahatsız oluyorsun” denilmesi de hoş değil.

Reactions: blacklion
Hayatım takılıyorum ben sana.
Yarışmalardan çok örnek verildi. O zaman ben de Survivor’dan örnek vereyim daha bugün Acun’a itiraz eden, fikirlerini belirtebilen yarışmacılar vardı.
Ben de bunları dile getirdim asla bir üyeyi yargılamadım.

Reactions: blacklion
Arkadaşlar itiraz varsa oylama yapılabilir bence. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Yeni yarışmacılar gelsin mi gelmesin mi diye oylama başlatmak nasıl fikir @kerem @mrt-06 @Özgür
Derdim yeni yarışmacılar değil. Hepsi SEVDİĞİM ARKADAŞLARIM. Ben bugün başka şeyler fark ettim ve bir haksızlık olduğunu gördüm o yüzden bu kadar yorumda bulundum. Gelsinler hatta HEPSİNE ELİMDEN GELDİĞİNCE HOŞGELDİN HEDİYESİ OLARAK YÜKSEK VERECEM.

Yalnız Özgür'cüm dönde konudaki ilk mesajlarına yazdıklarına bir bak istersen, çelişiyorlar çünkü. Özellikle üslup olarak.

Reactions: Özgür

Başka şeyleri bilmiyorum ama bu formatta yarışmacı sayısı 25 ile başlayıp azaltmaktansa 15 ile başlayıp azalınca tekrar 15 yapmak hepimiz için kolay olacağını düşünüyorum. Hem oy veren hem şarkı bulma hem sunucu konusunda. O yüzden bu ekleme bana rahatsız edici gelmedi. Sonuçta sadece 5 hafta geç bitmiş olacak etkinlik
@mrt-06 @bazinga

Reactions: Özgür
Şu an yarışmacı olsan bu yeniliğe en çok karşı çıkan sen olurdun bence.

Şu an yarışmacı olsan bu yeniliğe en çok karşı çıkan sen olurdun bence.

Hiç oralara girme canım çıkamayız.
Zamanında ne itirazlar yaptım herkes bilir ama o MS formatındaydı. Orada haksızlık oluyordu. Burada haksızlık olmaz bence. Sadece yarışmaya 20 değil 25 kişi başlamış oluyorsunuz. Hatta ilk 20 avantajlı grup oluyor. Ben böyle görüyorum olayı.

Reactions: Ahmed
Sen de az değilsin.

Neyse desteklerini bekliyorum cnm. Zirvelere doymuyorum.

Reactions: sokak sanati
Karıştın ama konulara hep yine 3. olarak dahil oluyorsun.
Ve bundan sanane. Önüne bak.
Ben tartışmam ki. Bir işe yaramıyor.

Sen tartıştığın insanları rahat bir şekilde incite, kalbini kıra biliyorsun ama karşındaki böyle bir şey yaptığında hemen çok kötü insan oluyor. Bunu ilk geldiğinde de sana söylemiştim. Empati, karşındaki insanı anlama becerin neredeyse hiç yok ve bu bayağı kötü bir şey.