TVen Bu Şarkı Benim'de Yeni Gelişmeler!

Teşekkürler, en iyisi oldu bu. Amaç eğlrnmek zaten ki ortadan girenler final puanı alamadıkları için asıl onlar 1-0 geriden başlamış olacaklar zaten.

Elenince final puanı bir işe yaramıyor. Bence bu haftaya kadar gelen herkese haksızlık olmuş oldu. Haftalarca yarış, sonra en başa dön.
En büyük amacımız eğlenmek değil mi? Bu baştan belli olan bir şeydi. Yatışmacı sayısı azalınca rekabet azalıyor ve onlar sonradan girdikleri için asıl en büyük zorluk onlarda olacak bence. Çünkü sizin finalde kazanma avantajınız onlara göre daha yüksek.

Sen elendin zaten?

Size niye haksızlık olsun. Neden böyle bir şeyi oylama gereği duyalım?
Düşüncemi söyledim. Elenmemle ne alakası var?
Düşünsene yarışmadasın, nasıl olsa şarkı sınırlaması yok diye senden habersiz 5 kişiyi alıyorlar yarışmaya. Tüm ciddiyeti kayboldu yarışmanın. 7 haftadır tam saniyesinde buraya girip, şarkı seçip yarışıyor millet. Onlara sorulmadan kendi başınıza böyle karar almanız hiç bir şekilde adaletli değil.

Sen elendin zaten?

Size niye haksızlık olsun. Neden böyle bir şeyi oylama gereği duyalım?
Effor harcama ile ilgili haksızlık. 7 hafta boru değil. Yarışıyorsun ve bi anda yeni birileri geliyor. Belki de finala gideceğin yerde en başa döndüğü için eleniyorsun. Birde 2 ve ya 3 değil, 5 olması çok geldi.

Reactions: Yiğitt
Belki benim hedefim yarı final?

O zaman hiç bitirmeyelim yarışmayı sonsuza dek birilerini ekleyelim rekabet güçlü olsun.

Reactions: Özgür and Ahmed