TVen Bu Şarkı Benim'de Yeni Gelişmeler!

kerem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
28,869
Puanı
1,060
nK7uWL.jpg

Evet sevgili yarışmacılarımız ve değerli jüri üyelerimiz, Bu Şarkı Benim'de 7. haftayı sonlandırıp 8. haftaya girerken an itibatiyle açılan bu konuyla beraber hep birlikte yarışmada bir dönüm noktası yaşıyoruz.

Takdir edersiniz ki bu yarışmayı MusicSurvivor'dan ayıran en büyük fark belirli bir şarkıcıya bağlı kalmadan konsepte uygun en iyi şarkıyı seçip bütün yarışmacılardan önce o şarkıyı kapmaktır. Biz bu formatın haklarını sevgili @mrt-06'dan aldığımızda ve yarışmayı başlatmadan önce ilerki haftalarda elenen yarışmacılardan sonra yarışmacı takviyesi yapmayı düşünmüştük.

Bu doğrultuda azalan yarışmacı sayısından ötürü ve eşdeğerde azalan rekabetten dolayı yarışmamıza Pazartesi 20.00'de start vereceğimiz 8. haftadan itibaren tam tamına 5 yeni yarışmacımız dahil olmuştur. Forumun 5 değerli üyelerinden seçtiğimiz yarışmacılarımız teklifimizi kabul edip sözleşmemizi imzaladıkları için kendilerine teşekkür edip 20 hafta sürecek olan yarışmamıza kalan 12 haftada kendilerine bol şans diliyoruz.

Hoşgeldin karşılaması yaptığımıza göre gelin hangi değerli üyelerimiz yarışmacı olarak dahil olmuş hep birlikte kendilerini tanıyalım. :D

@Çiğdem
88168.jpg

@Forumdash
86944.jpg

@eskici
87510.jpg

@Silinmiş Üye
90179.jpg

@MayısKralı
88758.jpg

Hepiniz tekrardan hoşgeldiniz. Pazartesi seçilen konseptten sonra 20.00'da konsepte uygun şarkıyı seçerek yarışmaya başlamış olacaksınız. Bol şans. :Z

Zaten belli bir şarkıcımız olmadığı için ve her hafta yeni konsept belirlediğimiz için kalanlara haksızlık olmayacak, tam aksine rekabet ve eğlence artacak. Ben sevindim yeni gelişmeye, gelen beş üye de aşko kontenjanımdan. Hoş geldiniz aşkolarım. :bhr: :Z @Çiğdem @Forumdash @Silinmiş Üye @eskici @MayısKralı

Kalan yarışmacılara haksızlık bu. Yarışmacıların oylamasına sunulmalıydı. Çok güzel haftada gitmişim. :A

Hoşgeldinizz. :X

• Beğendim
Reactions: alperuz
  • Harika
Reactions: Yiğitt