İşte diyorum Ya senin düşüncen o. Klipsiz canlı performans ile kral tv videosuyla 2 milyon küsür oldu Ve geçecek. Klipte yolda Ve daha da ilgi görecekpopüler olan neden popüler olur kalbimize gönlümüze göredir onun için afitap bunu başarmışsa yeterli benim içinçok derin anlamlar yüklü olup kulağıma gözüme hitap etmeyen şarkının bir pul kadar değeri yok gözümde
![]()
İşte diyorum Ya senin düşüncen o. Klipsiz canlı performans ile kral tv videosuyla 2 milyon küsür oldu Ve geçecek. Klipte yolda Ve daha da ilgi görecekGülşen'in Şarkısı zaten güzel ben de çok severim kaldı ki iyi puan da verdim ama anlamsız bir şarkı sadece hareketli ve enerjik yönü güzel
tıpkı gece gölgenin rahatına bak gibi
![]()
Yolda geliyorGerçekten ya Yan benimle şarkısının klbi nerde kaldı deniz![]()
ne dersen de şu haliyle bana göre değil şarkı kalitesini bu şekilde ölçemiyorumİşte diyorum Ya senin düşüncen o. Klipsiz canlı performans ile kral tv videosuyla 2 milyon küsür oldu Ve geçecek. Klipte yolda Ve daha da ilgi görecekGülşen'in Şarkısı zaten güzel ben de çok severim kaldı ki iyi puan da verdim ama anlamsız bir şarkı sadece hareketli ve enerjik yönü güzel
tıpkı gece gölgenin rahatına bak gibi
![]()
Yolda geliyor
FaJi en kral şarkı ile de gelsen bence seni elerler aha da yazıyorum buraya![]()
Klip seni yakalar merak etmene dersen de şu haliyle bana göre değil şarkı kalitesini bu şekilde ölçemiyorumama klipli gelirse fikrim değişebilir
benim duyularım eşit uyarılmalı sadece tek duyuya hitap eden şarkılar benlik değil beş duyum birden kıpraşmalı yerinden
![]()
Sıla bu öyle Demet gibi klişe klip çekmezAyy ne kadar uzun sürdü gelmesi yaw![]()
Klip seni yakalar merak etmeSıla'nın delikanlı duruşu bile dinlemek için sebep. Korkmadan fikirlerini sundu ortaya geride çekmedi sözlerimin arkasında durdu. Yobazlara haddini bildirdi
Sıla bu öyle Demet gibi klişe klip çekmez![]()
Neyse çok konuştun sen hadi git yat geç oldu .ssBiliyorum sanki ilk kezmi uzun sürdü klbin gelmesi![]()
Neyse çok konuştun sen hadi git yat geç oldu .ss
bu cnm en baştan gelseydim böyle düelle falan uğraşmıcaktım ahh işte hata yapıyoruz@Çiğdem- şarkını bulamadın bir daha paylaşır mısın?![]()
Bu şarkı çok güzel bende çok beğeniyorum bir ara hatta bunu seçecektim sonra Simge ile Gülşen arasında kalıp Gülşeni seçtim.bu cnm en baştan gelseydim böyle düelle falan uğraşmıcaktım ahh işte hata yapıyoruz
düelloya daldık unuttum 1.ciliğini kutlarım cnm iyi kaptıN şarkıyı evetBu şarkı çok güzel bende çok beğeniyorum bir ara hatta bunu seçecektim sonra Simge ile Gülşen arasında kalıp Gülşeni seçtim.![]()
Sağoldüelloya daldık unuttum 1.ciliğini kutlarım cnm iyi kaptıN şarkıyı evet![]()
![]()
diğer puan alanlardan @Bully u @denizz19 u ve çakma sılacı @batuhankaralar ı sizleride tebrik ederim![]()
![]()
![]()
ne güzel moral veriyorsunYolda geliyor
FaJi en kral şarkı ile de gelsen bence seni elerler aha da yazıyorum buraya![]()
yarına kaldı büyük ihitmalle bu iş cnm ben foruma gelemeden başlar sanırım tek isteğim kavgasız gürültüsüz geçmesi herkes oyunu versin baksın eğlencesine ayoll hak eden zaten geçer @mrt-06 a kolay gelsin şimdiden
sılanın duruşunu her türlü takdir ediyoruz zaten o kısmı ayrı kalbimizdeki yeri çok farklıKlip seni yakalar merak etmeSıla'nın delikanlı duruşu bile dinlemek için sebep. Korkmadan fikirlerini sundu ortaya geride çekmedi sözlerimin arkasında durdu. Yobazlara haddini bildirdi
Sıla bu öyle Demet gibi klişe klip çekmez![]()
@FaJi bayan yarışmacıyla gelirse her türlü faji yi destekleyeceğim maddi ve manevi tüm gücümle elenmen için elimden geleni ardıma koymayacağım hogathayarına kaldı büyük ihitmalle bu iş cnm ben foruma gelemeden başlar sanırım tek isteğim kavgasız gürültüsüz geçmesi herkes oyunu versin baksın eğlencesine ayoll hak eden zaten geçer @mrt-06 a kolay gelsin şimdiden![]()
![]()
![]()
Senin böyle birşey yapacağın aklıma gelmişti aslında