TVen Bu Şarkı Benim 8. Hafta (Sonuçlar)

popüler olan neden popüler olur kalbimize gönlümüze göredir onun için afitap bunu başarmışsa yeterli benim için :) çok derin anlamlar yüklü olup kulağıma gözüme hitap etmeyen şarkının bir pul kadar değeri yok gözümde :)
İşte diyorum Ya senin düşüncen o. Klipsiz canlı performans ile kral tv videosuyla 2 milyon küsür oldu Ve geçecek. Klipte yolda Ve daha da ilgi görecek :A Gülşen'in Şarkısı zaten güzel ben de çok severim kaldı ki iyi puan da verdim ama anlamsız bir şarkı sadece hareketli ve enerjik yönü güzel :D tıpkı gece gölgenin rahatına bak gibi :F

İşte diyorum Ya senin düşüncen o. Klipsiz canlı performans ile kral tv videosuyla 2 milyon küsür oldu Ve geçecek. Klipte yolda Ve daha da ilgi görecek :A Gülşen'in Şarkısı zaten güzel ben de çok severim kaldı ki iyi puan da verdim ama anlamsız bir şarkı sadece hareketli ve enerjik yönü güzel :D tıpkı gece gölgenin rahatına bak gibi :F

Gerçekten ya Yan benimle şarkısının klbi nerde kaldı deniz :D

ne dersen de şu haliyle bana göre değil şarkı kalitesini bu şekilde ölçemiyorum :) ama klipli gelirse fikrim değişebilir :) benim duyularım eşit uyarılmalı sadece tek duyuya hitap eden şarkılar benlik değil beş duyum birden kıpraşmalı yerinden :)

ne dersen de şu haliyle bana göre değil şarkı kalitesini bu şekilde ölçemiyorum :) ama klipli gelirse fikrim değişebilir :) benim duyularım eşit uyarılmalı sadece tek duyuya hitap eden şarkılar benlik değil beş duyum birden kıpraşmalı yerinden :)
Klip seni yakalar merak etme :A Sıla'nın delikanlı duruşu bile dinlemek için sebep. Korkmadan fikirlerini sundu ortaya geride çekmedi sözlerimin arkasında durdu. Yobazlara haddini bildirdi :A

Ayy ne kadar uzun sürdü gelmesi yaw :F
Sıla bu öyle Demet gibi klişe klip çekmez :A

Klip seni yakalar merak etme :A Sıla'nın delikanlı duruşu bile dinlemek için sebep. Korkmadan fikirlerini sundu ortaya geride çekmedi sözlerimin arkasında durdu. Yobazlara haddini bildirdi :A

Biliyorum sanki ilk kezmi uzun sürdü klbin gelmesi:D

sılanın duruşunu her türlü takdir ediyoruz zaten o kısmı ayrı kalbimizdeki yeri çok farklı :) ama ben sılanın afitapta merdivenlerdeki duruşunuda seviyorum ayrıca onu belirtmekte fayda var :)

@mrt-06 tosbağası nerde bugün hiç laf atamadım sanki bir eksiklik var gibi :)

yarına kaldı büyük ihitmalle bu iş cnm ben foruma gelemeden başlar sanırım tek isteğim kavgasız gürültüsüz geçmesi herkes oyunu versin baksın eğlencesine ayoll hak eden zaten geçer @mrt-06 a kolay gelsin şimdiden :A :A :A
@FaJi bayan yarışmacıyla gelirse her türlü faji yi destekleyeceğim maddi ve manevi tüm gücümle elenmen için elimden geleni ardıma koymayacağım hogatha :)