- Reaksiyon puanı
- 59,033
- Puanı
- 1,060
Senin mesajlarına nadiren katılırım, bu da onlardan birisi
Senin mesajlarına nadiren katılırım, bu da onlardan birisi
Bu gazla birde haftaya eleniyormuşsun ne gülerim.Bir tek birinciliğim eksik onu da haftaya alınca rahatlayacağım
Karadeniz de seçilsin ya.
Aynen efsane şarkılar var, bu hafta artık desteklersin herhalde. .ss @Çiğdem-Bende karadeniz müzikleri yarışsın isterim çok güzel şarkılar oluyor 😉
Aynen efsane şarkılar var, bu hafta artık desteklersin herhalde. .ss @Çiğdem-
2 oldu ama "en az 2 diyoruz" biliyorsun ki.Bende dahil karadeniz konseptini batırırız Hey Gidi Karadenizde olduğu gibi onu boşveer hem 2 kere koydun galiba miyadı doldu onun
Olacak olacak.Ankette olacak değilmi
2 oldu ama "en az 2 diyoruz" biliyorsun ki.
Ayrıca şarkı teması konseptleri geliyor mesela "Aşk Şarkıları", "Ayrılık Şarkıları" gerçi daha önce ankete eklemiştim ama pek ilgi görmemişti.
kemençe kuralı koymazsan desteklemem cnmAynen efsane şarkılar var, bu hafta artık desteklersin herhalde. .ss @Çiğdem-
2 oldu ama "en az 2 diyoruz" biliyorsun ki.
Ayrıca şarkı teması konseptleri geliyor mesela "Aşk Şarkıları", "Ayrılık Şarkıları" gerçi daha önce ankete eklemiştim ama pek ilgi görmemişti.
Olacak olacak.
Millet ne derse o.Onları 2.sezona sakla kanaldaş haftaya 2000-2005 yapalım
İlla kemençe şart mı sizin oraların lehçesiyle söylenen her şarkı Karadeniz müziğidir yani.kemençe kuralı koymazsan desteklemem cnmhalk müziği tarzında karadeniz şarkısı istemiyorum hey gididen çok rahatsız oldum kemenceli kural koyarsan desteklerim ve gerçek bir akradeniz şöleni yaşarız
FaJi gönderdiği zaman başlayacak.tmm ablam çiğdem ile fajinin anketini ne zaman açacan
Millet ne derse o.
İlla kemençe şart mı sizin oraların lehçesiyle söylenen her şarkı Karadeniz müziğidir yani.MESELA.
FaJi gönderdiği zaman başlayacak.
Millet ne derse o.
İlla kemençe şart mı sizin oraların lehçesiyle söylenen her şarkı Karadeniz müziğidir yani.MESELA.
FaJi gönderdiği zaman başlayacak.
hhaha aa işte bak ben gerçek bir karadeniz şarkısı paylasıcam sonra biriside senin paylaştığın gibi karadeniz dısına uyan bir şarı seçecek ve ben elenecem ayoll ayy yok istemiyorum ayollkemençe kuralı koymazsan desteklemem cnmhalk müziği tarzında karadeniz şarkısı istemiyorum hey gididen çok rahatsız oldum kemenceli kural koyarsan desteklerim ve gerçek bir akradeniz şöleni yaşarız
Heyecanla beklenen Bu Şarkı Benim 8. Hafta sonuçları belli oldu!
Ekli dosyayı görüntüle 54066
FİNAL PUANI ALANLAR;
3 PUAN: @Harunnn60
2 PUAN: @denizz19
1 PUAN: @batuhankaralar ve @Bully
57 puan toplayan @Çiğdem- ve @FaJi düelloya kaldılar...HAFTANIN ŞARKILARI
HAFTALAR ELENENLER 1. Hafta vadikızı 2. Hafta soo & ozmoturk 3. Hafta Billy Kane 4. Hafta turkuazz 5. Hafta yatutarsa & EFE UYSAL 6. Hafta xemrexxx 7. Hafta sokak sanati 8. Hafta ???????????? 9. Hafta -- 10. Hafta 2'Lİ ELEME 11. Hafta ÇEYREK FİNAL 12. Hafta YARI FİNAL 13. Hafta BÜYÜK FİNAL
ayy beni korusana bee sahipsiz bıraktın düelloya kaldım ayolliyiki burda değilmişim haftanın en berbat şarkıları @Çiğdem- le @Bully e aitti ama burğuyla sandalye elenmekten kurtulmuş
sılanın afitap kesin birincilik kürsüsünde yer almalıydı o da gerçekleşmemiş
iremin evlenmene bak şarkısıda hareketli ve hoş bir şarkıydı onuda o kadar arka sıralara atmak nasıl bir zevktir ya ? jüri çok kalitesiz beğenileri yerlerde sürünüyor jürinin? bir an önce sunucudan başlamak üzere jüriyi tümden değiştirmek lazımniye sunucu gitmeli derseniz? balık baştan kokar da ondan tabiki
inşallah elenirsinayy beni korusana bee sahipsiz bıraktın düelloya kaldım ayoll
Yine aldım final puanımı çatlaiyiki burda değilmişim haftanın en berbat şarkıları @Çiğdem- le @Bully e aitti ama burğuyla sandalye elenmekten kurtulmuş
iremin evlenmene bak şarkısıda hareketli ve hoş bir şarkıydı onuda o kadar arka sıralara atmak nasıl bir zevktir ya ? jüri çok kalitesiz beğenileri yerlerde sürünüyor jürinin? bir an önce sunucudan başlamak üzere jüriyi tümden değiştirmek lazımniye sunucu gitmeli derseniz? balık baştan kokar da ondan tabiki
jüri toptan değişmedikçe senin burğu daha çok beleş puan alır
Buray bey diyeceksinjüri toptan değişmedikçe senin burğu daha çok beleş puan alırjürinin değişmesi şarttek tek bakmadım kim kime ne kadar puan verdi diye ama tahmin edebiliyorum kimin batırdığını
kismen katiliyorumiyiki burda değilmişim haftanın en berbat şarkıları @Çiğdem- le @Bully e aitti ama burğuyla sandalye elenmekten kurtulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?