TVen Bu Şarkı Benim 8. Hafta (Sonuçlar)

Aynen efsane şarkılar var, bu hafta artık desteklersin herhalde. .ss @Çiğdem-
kemençe kuralı koymazsan desteklemem cnm :A halk müziği tarzında karadeniz şarkısı istemiyorum hey gididen çok rahatsız oldum kemenceli kural koyarsan desteklerim ve gerçek bir akradeniz şöleni yaşarız :Z:Z:Z

2 oldu ama "en az 2 diyoruz" biliyorsun ki. :A

Ayrıca şarkı teması konseptleri geliyor mesela "Aşk Şarkıları", "Ayrılık Şarkıları" gerçi daha önce ankete eklemiştim ama pek ilgi görmemişti. :A

Olacak olacak. :D

tmm ablam çiğdem ile fajinin anketini ne zaman açacan

Onları 2.sezona sakla kanaldaş haftaya 2000-2005 yapalım :A
Millet ne derse o. :A

kemençe kuralı koymazsan desteklemem cnm :A halk müziği tarzında karadeniz şarkısı istemiyorum hey gididen çok rahatsız oldum kemenceli kural koyarsan desteklerim ve gerçek bir akradeniz şöleni yaşarız :Z:Z:Z
İlla kemençe şart mı sizin oraların lehçesiyle söylenen her şarkı Karadeniz müziğidir yani. :A MESELA. :love1:

tmm ablam çiğdem ile fajinin anketini ne zaman açacan
FaJi gönderdiği zaman başlayacak. :D

Millet ne derse o. :A

İlla kemençe şart mı sizin oraların lehçesiyle söylenen her şarkı Karadeniz müziğidir yani. :A MESELA. :love1:

FaJi gönderdiği zaman başlayacak. :D
hhaha aa işte bak ben gerçek bir karadeniz şarkısı paylasıcam sonra biriside senin paylaştığın gibi karadeniz dısına uyan bir şarı seçecek ve ben elenecem ayoll ayy yok istemiyorum ayoll :A :A :A

upload_2017-1-24_13-8-10-png.53650

Heyecanla beklenen Bu Şarkı Benim 8. Hafta sonuçları belli oldu!

Ekli dosyayı görüntüle 54066
FİNAL PUANI ALANLAR;
3 PUAN:
@Harunnn60
2 PUAN: @denizz19
1 PUAN: @batuhankaralar ve @Bully

57 puan toplayan @Çiğdem- ve @FaJi düelloya kaldılar...
HAFTANIN ŞARKILARI
HAFTALARELENENLER
1. Haftavadikızı
2. Haftasoo & ozmoturk
3. HaftaBilly Kane
4. Haftaturkuazz
5. Haftayatutarsa & EFE UYSAL
6. Haftaxemrexxx
7. Haftasokak sanati
8. Hafta????????????
9. Hafta--
10. Hafta2'Lİ ELEME
11. HaftaÇEYREK FİNAL
12. HaftaYARI FİNAL
13. HaftaBÜYÜK FİNAL

iyiki burda değilmişim haftanın en berbat şarkıları @Çiğdem- le @bully e aitti ama burğuyla sandalye elenmekten kurtulmuş :)
sılanın afitap kesin birincilik kürsüsünde yer almalıydı o da gerçekleşmemiş
iremin evlenmene bak şarkısıda hareketli ve hoş bir şarkıydı onuda o kadar arka sıralara atmak nasıl bir zevktir ya ? jüri çok kalitesiz beğenileri yerlerde sürünüyor jürinin? bir an önce sunucudan başlamak üzere jüriyi tümden değiştirmek lazım:) niye sunucu gitmeli derseniz? balık baştan kokar da ondan tabiki :)

iyiki burda değilmişim haftanın en berbat şarkıları @Çiğdem- le @Bully e aitti ama burğuyla sandalye elenmekten kurtulmuş :)
iremin evlenmene bak şarkısıda hareketli ve hoş bir şarkıydı onuda o kadar arka sıralara atmak nasıl bir zevktir ya ? jüri çok kalitesiz beğenileri yerlerde sürünüyor jürinin? bir an önce sunucudan başlamak üzere jüriyi tümden değiştirmek lazım:) niye sunucu gitmeli derseniz? balık baştan kokar da ondan tabiki :)
ayy beni korusana bee sahipsiz bıraktın düelloya kaldım ayoll :( :( :(

iyiki burda değilmişim haftanın en berbat şarkıları @Çiğdem- le @Bully e aitti ama burğuyla sandalye elenmekten kurtulmuş :)
Yine aldım final puanımı çatla :A

@Çiğdem- in tehlikesi sürüyor maalesef. ss

jüri toptan değişmedikçe senin burğu daha çok beleş puan alır :) jürinin değişmesi şart :) tek tek bakmadım kim kime ne kadar puan verdi diye ama tahmin edebiliyorum kimin batırdığını :)
Buray bey diyeceksin :A

Jüri başkanlarından tam destek aldım :A

kismen katiliyorum :) benimde degismem sart :D