Kendinle çelişiyorsun yine kimsenin takmadığı biri diyemezsin diyorsun Ee burası önemli değil diyorsun o zaman söylediğimi de takmaman lazım ama takmışsın belli
Ee çünkü hakaret ediyorsun,hakaret edemezsin.
Kendinle çelişiyorsun yine kimsenin takmadığı biri diyemezsin diyorsun Ee burası önemli değil diyorsun o zaman söylediğimi de takmaman lazım ama takmışsın belli
Kimsenin takmadığı lafı hakaret miEe çünkü hakaret ediyorsun,hakaret edemezsin.
Niye hekes özürlü gibi recap seçmiş.
Senin ki de çok anormalNiye hekes özürlü gibi recap seçmiş.
Bu akşam 22.00'da şimdiden söyliyeyim de sonra söylemedi deme.oylarımı verdim 8-4 oyladıklarım tam anlamıyla beğendiklerim oldu yani sizler @batuhankaralar @MayısKralı @Bully @Harunnn60 @sokak sanati
@mrt-06 ya sonuclarda kolay gelsin ayoll bekliyoruz
hhahah bende mesajına yarınmı diye sorucaktımBu akşam 22.00'da şimdiden söyliyeyim de sonra söylemedi deme.
Saatin 00'ı geçtiğini unutmuşum.hhahah bende mesajına yarınmı diye sorucaktım
şunu ana konuda belirtsene ayoll 1.sayfada racap videosunun üstünde son tarihi yaz göremeyince kafamız karışıyor çünkü en azından benim cnm
dahada aklımı karıstırdın bee cumamı yoksa cumartesimi olucakSaatin 00'ı geçtiğini unutmuşum.
Tamam yazarım. 🙂
Bu akşam işte Cuma yani.dahada aklımı karıstırdın bee cumamı yoksa cumartesimi olucak
aa tamam sonuclarda burada oluruz cnm yalnız bırakmayız tabikide seniBu akşam işte Cuma yani.
Teşekkürler.aa tamam sonuclarda burada oluruz cnm yalnız bırakmayız tabikide seni
Senin ki de çok anormal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?