Kendinle çelişiyorsun yine kimsenin takmadığı biri diyemezsin diyorsun Ee burası önemli değil diyorsun o zaman söylediğimi de takmaman lazım ama takmışsın belli![]()
Ee çünkü hakaret ediyorsun,hakaret edemezsin.
Kendinle çelişiyorsun yine kimsenin takmadığı biri diyemezsin diyorsun Ee burası önemli değil diyorsun o zaman söylediğimi de takmaman lazım ama takmışsın belli![]()
Kimsenin takmadığı lafı hakaret miEe çünkü hakaret ediyorsun,hakaret edemezsin.![]()
Niye hekes özürlü gibi recap seçmiş.![]()
Senin ki de çok anormalNiye hekes özürlü gibi recap seçmiş.![]()
Bu akşam 22.00'da şimdiden söyliyeyim de sonra söylemedi deme.oylarımı verdim 8-4 oyladıklarım tam anlamıyla beğendiklerim oldu yani sizler @batuhankaralar @MayısKralı @Bully @Harunnn60 @sokak sanati
@mrt-06 ya sonuclarda kolay gelsin ayoll bekliyoruz![]()
hhahah bende mesajına yarınmı diye sorucaktımBu akşam 22.00'da şimdiden söyliyeyim de sonra söylemedi deme.![]()
Saatin 00'ı geçtiğini unutmuşum.hhahah bende mesajına yarınmı diye sorucaktım![]()
şunu ana konuda belirtsene ayoll 1.sayfada racap videosunun üstünde son tarihi yaz göremeyince kafamız karışıyor çünkü en azından benim cnm![]()
![]()
![]()
dahada aklımı karıstırdın bee cumamı yoksa cumartesimi olucakSaatin 00'ı geçtiğini unutmuşum.
Tamam yazarım. 🙂
Bu akşam işte Cuma yani.dahada aklımı karıstırdın bee cumamı yoksa cumartesimi olucak![]()
![]()
![]()
aa tamam sonuclarda burada oluruz cnm yalnız bırakmayız tabikide seniBu akşam işte Cuma yani.![]()
Teşekkürler.aa tamam sonuclarda burada oluruz cnm yalnız bırakmayız tabikide seni![]()
Senin ki de çok anormal![]()