- Reaksiyon puanı
- 58,926
- Puanı
- 1,060
E bizde de MEnes ve Doğu var ona bakarsan, hiç oy vermediler dahadestere hiç oy kullanmıyor nasıl sayılacakkeza bilyy de
Üzgünüm en az 1 oy lazım Karadeniz'e
E bizde de MEnes ve Doğu var ona bakarsan, hiç oy vermediler dahadestere hiç oy kullanmıyor nasıl sayılacakkeza bilyy de
Senin için araştırdımBu ne ya
Sen niye geldin ki?E bizde de MEnes ve Doğu var ona bakarsan, hiç oy vermediler dahaBilly yarışmacıydı ilk hafta oy verdiydi en azından
Üzgünüm en az 1 oy lazım Karadeniz'e
Gün doğmadan neler doğar..Rihanna için 3 yıldır nasıl mücadeleler ettiğim ortada. Gerçek bir sevgi besliyorum ona ve Rihanna konusunda 2.bir yüzüm olamaz bunu ben 3 yıldır bir çok konuda ispat ettim. Ve 4 gün önce doğum günü konusundada böyle bir hayalim olduğunu dile getirdim keşke dile getirmeyip herkes gibi sinsi olsaydım..
Gün doğmadan neler doğar..
10 dakika kaldı yok mu ikna edebileceğin birileriRihanna kazanırsa yarışmadan çekilirim şimdiden söyleyeyim açık ve net.
Saçmalama ya Karadeniz çıksa da sokak sanati çekilirim derdi, çocuklaşmayın lütfen?Rihanna kazanırsa yarışmadan çekilirim şimdiden söyleyeyim açık ve net.
Bu hale sen getirdin şimdi çek bakalım ceremesini.Saçmalama ya Karadeniz çıksa da sokak sanati çekilirim derdi, çocuklaşmayın lütfen?
Atacan Karadeniz demişti zaten @FaJi de fazlasıyla kırdı beni zaten artık şansımız yok.10 dakika kaldı yok mu ikna edebileceğin birileri
10 dakika kaldı yok mu ikna edebileceğin birileri
Kaybetmemizden iyidir.Ben Karadeniz'e versem bile durum 10-10 oluyor yani yeniden anket yapıp boş yere zaman kaybı yaşarız burda kilit isim @Amoureux, o da online değil.
Senin için araştırdım
Sen niye geldin ki?
@mrt-06 Karadeniz'e oy vermezsen ve karadeniz kazanamazsa bir daha benim şarkı yollama ve oy verme dışında hiçbir yorumumu göremezsin .ss
Daha bunun Gökhan Türkmen'i, Mustafa Sandal'ı var intikamını başka zaman alırsın.Kaybetmemizden iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?