TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Kanka Rihanna öndeymiş öyle diyorlar :D

Sunucunun son dakika kararı ile şuan geride olan biziz ve böyle bir şeye heveslendim. Rihannanın doğum gününü olduğu hafta bir Rihanna haftası yapmak için mücadele edeceğim dedim. Lütfen benim bu hevesimi kırma. Benim dışımda kimse benim kadar içten değil bu konuda emin olabilirsin sırf benim kazanmamı çekemeyecek olan kişiler orada Karadenize oyverdi. Umarım hakkı ve haklıyı görürsün.:)

@FaJi seni çok değer verdiğim bir şeyde paylaşırım lütfen karadeniz de :(

JI-Faji.jpg

pompy dışındaki oylarda sıkıntı yok bence. Atacan'a geçenlerde ben öneride bulunmuştum oy vermeyenleri etiket listesinden çıkar gitsin diye, ortada daha anket falan yoktu, art niyet aramaya gerek yok.

Billy Kane ve destere'nin oyu sayılır. Rihanna 1 oyla önde şu an. :)

Duygu sömürüsü mü? En azından kıskançlık hasetlik yok bende. Ve ben iyi biriyim bakın herkesle canım cicim konuşuyorum havaları ile iki yüzlülük yok bende. Bu konunun altında herkes gerçek kimliğini belli etti. Niyetler açığa çıktı.

pompy dışındaki oylarda sıkıntı yok bence. Atacan'a geçenlerde ben öneride bulunmuştum oy vermeyenleri etiket listesinden çıkar gitsin diye, ortada daha anket falan yoktu, art niyet aramaya gerek yok.

Billy Kane ve destere'nin oyu sayılır. Rihanna 1 oyla önde şu an. :)
destere hiç oy kullanmıyor nasıl sayılacak :) keza bilyy de

Bir de gerçek yüzümle burdayım demiyor mu :F Allah'ım sayamadığımız kadar çok yüzü var hala tek yüzüm var diyor :F :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar