TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
destere hiç oy kullanmıyor nasıl sayılacak :) keza bilyy de
E bizde de MEnes ve Doğu var ona bakarsan, hiç oy vermediler daha :A Billy yarışmacıydı ilk hafta oy verdiydi en azından :F

Üzgünüm en az 1 oy lazım Karadeniz'e :A

Her hafta ankette programla ilgili kişilerin oyları kabul ediliyor, yenilenen listemize göre ankette pompy, MEnes, Billy Kane'nin oyları kabul edilmediği için durum 10-9 yani Rihanna önde.

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Ahmad @batuhankaralar @MayısKralı @Harunnn60 @FaJi, @MasacRE-, @dosimosi, @Yakamoz-Asi, @vadikızı, @ozmoturk, @Aserat, @turkuazz, @xemrexxx, @vadikızı, @yatutarsa, @soo, @EFE UYSAL, @destere, @Amoureux, @tolgab, @dreamy, @Doğu

destere, Doğu, Amoureux anketlere neredeyse her hafta katılıyorlar, bu yüzden listeye dahil edildiler. Soran arkadaşlara cevaben...

Rihanna için 3 yıldır nasıl mücadeleler ettiğim ortada. Gerçek bir sevgi besliyorum ona ve Rihanna konusunda 2.bir yüzüm olamaz bunu ben 3 yıldır bir çok konuda ispat ettim. Ve 4 gün önce doğum günü konusundada böyle bir hayalim olduğunu dile getirdim keşke dile getirmeyip herkes gibi sinsi olsaydım..

Bu arada pardon bir düzeltme 10 - 9 Rihanna önde MEnes de aynı şekilde etiket listesinde yok..

Rihanna için 3 yıldır nasıl mücadeleler ettiğim ortada. Gerçek bir sevgi besliyorum ona ve Rihanna konusunda 2.bir yüzüm olamaz bunu ben 3 yıldır bir çok konuda ispat ettim. Ve 4 gün önce doğum günü konusundada böyle bir hayalim olduğunu dile getirdim keşke dile getirmeyip herkes gibi sinsi olsaydım..
Gün doğmadan neler doğar..

Evet art niyet aramaya gerek yok herşey ortada. Çokta umurumda değil dediğim gibi sadece Rihanna için buradayım umarım kazanırım..

Ben bu hafta kaybetsem haftaya yine burada olacağım çünkü o Rihanna haftasını yapmadan içim rahat etmez ve gitmem..

Senin için araştırdım :A

Sen niye geldin ki?

@mrt-06 Karadeniz'e oy vermezsen ve karadeniz kazanamazsa bir daha benim şarkı yollama ve oy verme dışında hiçbir yorumumu göremezsin .ss

Kazanmak da var kaybetmek de büyütmeyin bu kadar :A Gerçekten ikiniz de çocuk gibisiniz. Yarışmalar sizi bozuyor :F

Rihanna bu hafta olsun bitsin kurtulalım işte :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar