Neyse ben gideyimde mutfakta son işlerimi halledeyim @mrt-06 ı gelince tüm soru işaretlerini giderir ayoll ona göre bakarız duruma
desterenin oyları sayılıyor cnm atacan her hafta ankete oy attırıyordu destereyi oradan sadece pompy sayılmayabilir yinede 11-10 önde bitirir rihanna son anda değiştirenelr olmazsa
@vadikızı sen benimle alay mı ediyorsun yada kadar insan ile. Abu sen nasıldır ruh hastalığı nasıl bir dışlanmışlık yaşadın. Hem karşı ekibe oy verip hem Rihannaya destek veren mesajları beğeniyorsun. Yaa bi git doktora falan görün bıktım valla senden. Ürküyorum seninle aynı konuya yazı yazdığımda. Valla saygisizlikolsun istemiyorum ama deli oluyorum bu iki yüzlü tavırlara..
Zaten benim bir şey için çabaladığım hafta bu tarz kurallar çıktı. Ben de salağım ya yedim. Ama.bıktım suistimallerden. Umarım daha fazla kırıcı olur ve giderim sonuç istediğim gibi çıkmazsa.
Pompy dısında anketi oylamayan kimse göremiyorum cnm o sayılmazsa yine önde bitiriyor aslında ankete oy değiştirme seçeneği kalksa duruma göre oy değiştirme olmasa müziğin yolculuğundada kaldırmayı düşünüyorum tek burası değil ilk seçtiğin neyse kalmalı ben atacana yabancı şarkılar yapalım ankete ekle diye 2 hafta önce istekte bulunmustum rihannayada isteğim bir bakıma gerçekleşiyor diye sizlerin rica mesajları gelmeden en ilk düşüncemi oyumu belirttim eğlenmemiz gereken bir yarışmada kavgaya çevirmemek lazım en son isteyeceğim şey kavgadır@vadikızı sen benimle alay mı ediyorsun yada kadar insan ile. Abu sen nasıldır ruh hastalığı nasıl bir dışlanmışlık yaşadın. Hem karşı ekibe oy verip hem Rihannaya destek veren mesajları beğeniyorsun. Yaa bi git doktora falan görün bıktım valla senden. Ürküyorum seninle aynı konuya yazı yazdığımda. Valla saygisizlikolsun istemiyorum ama deli oluyorum bu iki yüzlü tavırlara..
Zaten benim bir şey için çabaladığım hafta bu tarz kurallar çıktı. Ben de salağım ya yedim. Ama.bıktım suistimallerden. Umarım daha fazla kırıcı olur ve giderim sonuç istediğim gibi çıkmazsa.
Ne alayı bee ben bugün sana ne yazdım yorumumda tüm iyi niyetimle rihanna olur umarım demedim ki niye alay edeyim kendine gel artık farkındaysan konudan uzak duruyorum yorum yazmıyorum
Pompy dısında anketi oylamayan kimse göremiyorum cnm o sayılmazsa yine önde bitiriyor aslında ankete oy değiştirme seçeneği kalksa duruma göre oy değiştirme olmasa müziğin yolculuğundada kaldırmayı düşünüyorum tek burası değil ilk seçtiğin neyse kalmalı ben atacana yabancı şarkılar yapalım ankete ekle diye 2 hafta önce istekte bulunmustum rihannayada isteğim bir bakıma gerçekleşiyor diye sizlerin rica mesajları gelmeden en ilk düşüncemi oyumu belirttim eğlenmemiz gereken bir yarışmada kavgaya çevirmemek lazım en son isteyeceğim şey kavgadır
Rihanna önde zaten
yalnız anket çok geç bitiyor @mrt-06 20:45 bitiyor gözüküyor 21:00 kadar şarkı hemen seçemeyiz sanırım bu akşam olucaksa 22:=0 yada 23:00 falan olsun yarınada kalabilir sen ayarlarsın
Hayır ciddi anlamda insanlar ile dalga geçiyorsun ama nasıl iyi niyetli olduğun ortaya çıktı sayemde. Kendim ile gurur duyuyorum..
Zaten forumda gerçekten benim üzülmemi istemeyen bir sen varsın. Son dönüşümden beri hep bunu fark ettim. Çok teşekkür ederim sana iyi ki varsın.
@Billy Kane eski yarışmacı ayoll sayılması gerekir eski yarışmacıların her zaman anekte ve isterse oy vermeye hakkı vardır oda yarışmadan birisiydi çünküBilly Kanede sayılmıyor @Çiğdem-Muhtemelen ilk haftalarda etiketlenmistir benim.böyle bir şey istediğim hafta listeden çıkartılmıştir. Herkes çok iyi niyetli ve yanımda saolsunlar.
öğlen 12 gibi bitiyordu cnm bizde şarkı gün içinde belli oluyordu akşama akdar düşünüyorduk ben öyle hatırlıyorumYok genellikle hep gec bitiyordu ama 22.00 olabilir evet daha ders çalışıcam
Billy Kanede sayılmıyor @Çiğdem-Muhtemelen ilk haftalarda etiketlenmistir benim.böyle bir şey istediğim hafta listeden çıkartılmıştir. Herkes çok iyi niyetli ve yanımda saolsunlar.
@Billy Kane eski yarışmacı ayoll sayılması gerekir eski yarışmacıların her zaman anekte ve isterse oy vermeye hakkı vardır oda yarışmadan birisiydi çünkü
ama karışıklığın içinde çokta yer almak istemiyorum saatte yaklasıyor bir mutfağa gitmem lazım atacan halleder cnm görüşürüz
öğlen 12 gibi bitiyordu cnm bizde şarkı gün içinde belli oluyordu akşama akdar düşünüyorduk ben öyle hatırlıyorum
@Billy Kane nasıl kabul olmuyor ki eski yarışmacı? O zaman @vadikızı nında kabul olmasın o ilk haftadan elendi.
Kanka Rihanna öndeymiş öyle diyorlarKanka sen orayı bize bırak sen bize oy at rihanna önde falan değilhadi
Kanka Rihanna öndeymiş öyle diyorlar
Sen müttefik diyorsun da geçen hafta 1 puan verdin gördükRihanna önde ama geçersiz iki arkadaş kullanmış müttefikim Rihanna bekliyoruz sende Eminem sever bir hava var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?