TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
@FaJi eğer Rihanna dersen bir daha hiçbir şekilde iletişim kurmam seninle .ss

@vadikızı sen benimle alay mı ediyorsun yada kadar insan ile. Abu sen nasıldır ruh hastalığı nasıl bir dışlanmışlık yaşadın. Hem karşı ekibe oy verip hem Rihannaya destek veren mesajları beğeniyorsun. Yaa bi git doktora falan görün bıktım valla senden. Ürküyorum seninle aynı konuya yazı yazdığımda. Valla saygisizlikolsun istemiyorum ama deli oluyorum bu iki yüzlü tavırlara..

Neyse ben gideyimde mutfakta son işlerimi halledeyim @mrt-06 ı gelince tüm soru işaretlerini giderir ayoll ona göre bakarız duruma :A :A :A

desterenin oyları sayılıyor cnm atacan her hafta ankete oy attırıyordu destereyi oradan sadece pompy sayılmayabilir yinede 11-10 önde bitirir rihanna son anda değiştirenelr olmazsa :A :A :A

Zaten benim bir şey için çabaladığım hafta bu tarz kurallar çıktı. Ben de salağım ya yedim. Ama.bıktım suistimallerden. Umarım daha fazla kırıcı olur ve giderim sonuç istediğim gibi çıkmazsa.

@vadikızı sen benimle alay mı ediyorsun yada kadar insan ile. Abu sen nasıldır ruh hastalığı nasıl bir dışlanmışlık yaşadın. Hem karşı ekibe oy verip hem Rihannaya destek veren mesajları beğeniyorsun. Yaa bi git doktora falan görün bıktım valla senden. Ürküyorum seninle aynı konuya yazı yazdığımda. Valla saygisizlikolsun istemiyorum ama deli oluyorum bu iki yüzlü tavırlara..

Zaten benim bir şey için çabaladığım hafta bu tarz kurallar çıktı. Ben de salağım ya yedim. Ama.bıktım suistimallerden. Umarım daha fazla kırıcı olur ve giderim sonuç istediğim gibi çıkmazsa.

Ne alayı bee ben bugün sana ne yazdım yorumumda tüm iyi niyetimle rihanna olur umarım demedim mi niye alay edeyim kendine gel artık farkındaysan konudan uzak duruyorum yorum yazmıyorum ayrıca oyum nasıl kullandımsa öyle kalacak çocuk oyuncağı değil bu ikide bir değiştir bu ne ya😡

Son düzenleme:

Pompy dısında anketi oylamayan kimse göremiyorum cnm o sayılmazsa yine önde bitiriyor aslında ankete oy değiştirme seçeneği kalksa duruma göre oy değiştirme olmasa müziğin yolculuğundada kaldırmayı düşünüyorum tek burası değil ilk seçtiğin neyse kalmalı ben atacana yabancı şarkılar yapalım ankete ekle diye 2 hafta önce istekte bulunmustum rihannayada isteğim bir bakıma gerçekleşiyor diye sizlerin rica mesajları gelmeden en ilk düşüncemi oyumu belirttim eğlenmemiz gereken bir yarışmada kavgaya çevirmemek lazım en son isteyeceğim şey kavgadır :A :A :A

Ne alayı bee ben bugün sana ne yazdım yorumumda tüm iyi niyetimle rihanna olur umarım demedim ki niye alay edeyim kendine gel artık farkındaysan konudan uzak duruyorum yorum yazmıyorum

Hayır ciddi anlamda insanlar ile dalga geçiyorsun ama nasıl iyi niyetli olduğun ortaya çıktı sayemde. Kendim ile gurur duyuyorum..

Pompy dısında anketi oylamayan kimse göremiyorum cnm o sayılmazsa yine önde bitiriyor aslında ankete oy değiştirme seçeneği kalksa duruma göre oy değiştirme olmasa müziğin yolculuğundada kaldırmayı düşünüyorum tek burası değil ilk seçtiğin neyse kalmalı ben atacana yabancı şarkılar yapalım ankete ekle diye 2 hafta önce istekte bulunmustum rihannayada isteğim bir bakıma gerçekleşiyor diye sizlerin rica mesajları gelmeden en ilk düşüncemi oyumu belirttim eğlenmemiz gereken bir yarışmada kavgaya çevirmemek lazım en son isteyeceğim şey kavgadır :A :A :A

Zaten forumda gerçekten benim üzülmemi istemeyen bir sen varsın. Son dönüşümden beri hep bunu fark ettim. Çok teşekkür ederim sana iyi ki varsın.:D

Billy Kanede sayılmıyor @Çiğdem- :) Muhtemelen ilk haftalarda etiketlenmistir benim.böyle bir şey istediğim hafta listeden çıkartılmıştir. Herkes çok iyi niyetli ve yanımda saolsunlar.:)

Hayır ciddi anlamda insanlar ile dalga geçiyorsun ama nasıl iyi niyetli olduğun ortaya çıktı sayemde. Kendim ile gurur duyuyorum..

Zaten forumda gerçekten benim üzülmemi istemeyen bir sen varsın. Son dönüşümden beri hep bunu fark ettim. Çok teşekkür ederim sana iyi ki varsın.:D
Billy Kanede sayılmıyor @Çiğdem- :) Muhtemelen ilk haftalarda etiketlenmistir benim.böyle bir şey istediğim hafta listeden çıkartılmıştir. Herkes çok iyi niyetli ve yanımda saolsunlar.:)
@Billy Kane eski yarışmacı ayoll sayılması gerekir eski yarışmacıların her zaman anekte ve isterse oy vermeye hakkı vardır oda yarışmadan birisiydi çünkü :F

ama karışıklığın içinde çokta yer almak istemiyorum saatte yaklasıyor bir mutfağa gitmem lazım atacan halleder cnm görüşürüz :A

Yok genellikle hep gec bitiyordu ama 22.00 olabilir evet daha ders çalışıcam:F
öğlen 12 gibi bitiyordu cnm bizde şarkı gün içinde belli oluyordu akşama akdar düşünüyorduk ben öyle hatırlıyorum :A

@Billy Kane eski yarışmacı ayoll sayılması gerekir eski yarışmacıların her zaman anekte ve isterse oy vermeye hakkı vardır oda yarışmadan birisiydi çünkü :F

ama karışıklığın içinde çokta yer almak istemiyorum saatte yaklasıyor bir mutfağa gitmem lazım atacan halleder cnm görüşürüz :A

öğlen 12 gibi bitiyordu cnm bizde şarkı gün içinde belli oluyordu akşama akdar düşünüyorduk ben öyle hatırlıyorum :A

İşte ben bir şey istediğimde oldu her şey. Bir anda kurallar çıktı. Gördüm tüm gerçekleri bu hafta ve gerçekten suistimal edilen aslında pekte sevilmeyen tiye alınan bir üye konumundaymışım. Sırf Rihannaya olan sevgim için buradayım ve 1-2 hatırlı arkadaş için yoksa ben reelde böyle gururunu ayaklar altına alacak biri değilim.

@Billy Kane nasıl kabul olmuyor ki eski yarışmacı? O zaman @vadikızı nında kabul olmasın o ilk haftadan elendi.

Sunucu arkadaş benim.Rihanna için mücadele edeceğimi duyduğu hafta böyle bir kural koydu ve o hafta konuya etiketlenen kişilerin oyları geçerli sayılacak dedi. Bildiğin salaklar yerine konmak bu. Hayatımda en.büyük hakareti bu hafta yedim bu forumda ve sağolsun herkes. Amaçlar niyetler belli oldu..