TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
hahah şimdi birisi eşit diyorsun birisi önde diyor rihanna.
kafamız karıştı.
Bence yarın seçelim şarkıları.
@MayısKralı
Ona bakılırsa sizden 4-5 kişide Karadeniz'e geçiş yaptı
Hele dur daha @FaJi var
rihanna seçilmiş zaten @MayısKralı bu sefer haklı ayoll @destere oy vermiyor ama her hafta ankete katılan birisi @mrt-06 ile bu konuyu konusmustuk destere anketlere katılıyor demişti atacan kendisi sitiyordu bunu zaten

rihanna seçilmiş zaten @MayısKralı bu sefer haklı ayoll @destere oy vermiyor ama her hafta ankete katılan birisi @mrt-06 ile bu konuyu konusmustuk destere anketlere katılıyor demişti atacan kendisi sitiyordu bunu zaten
Yok Riri seçilecek Atacan liste dışı yok demiş ama şimdi baktım geçen haftalarda kabul etmiş, gelince kızacak bana ama durum bu yine kabul olması lazım
Araştıralım şimdiden şarkı bari.

@mrt-06 Hadi bir an önce bitsin anket. Daha şarkı araştıracağım Rihanna için.

Neyse ben gideyimde mutfakta son işlerimi halledeyim @mrt-06 ı gelince tüm soru işaretlerini giderir ayoll ona göre bakarız duruma

Malesef Rihannaya verilen 3 oy geçersiz. Destek verebilir misin. Yoksa Neslihanda olduğundan daha çok üzüleceğim. Rica ediyorum.
desterenin oyları sayılıyor cnm atacan her hafta ankete oy attırıyordu destereyi oradan sadece pompy sayılmayabilir yinede 11-10 önde bitirir rihanna son anda değiştirenelr olmazsa