Yok öyle bir şey Atacan liste dışında kimse olamaz dedi. Hoş sayılsa bile durum eşit olur ve Atacan'da Karadeniz deyip değiştirmişti yine biz 1.olmalıyızSana üzücü bir haberim var @destere nin oyu 5.haftada kabul edilmiş şarkını seç şimdi RiRiden
Yok öyle bir şey Atacan liste dışında kimse olamaz dedi. Hoş sayılsa bile durum eşit olur ve Atacan'da Karadeniz deyip değiştirmişti yine biz 1.olmalıyızSana üzücü bir haberim var @destere nin oyu 5.haftada kabul edilmiş şarkını seç şimdi RiRiden
@tolgab @yatutarsa Rihanna dermisiniz. Gözüm açık gitmek istemiyorum forumdan.
sokak sanati şarkı ayarlar bize ayoll
Yok öyle bir şey Atacan liste dışında kimse olamaz dedi. Hoş sayılsa bile durum eşit olur ve Atacan'da Karadeniz deyip değiştirmişti yine biz 1.olmalıyız
hahah şimdi birisi eşit diyorsun birisi önde diyor rihanna.sokak sanati şarkı ayarlar bize ayoll
hahah şimdi birisi eşit diyorsun birisi önde diyor rihanna.kafamız karıştı.Bence yarın seçelim şarkıları.@MayısKralı
hahah şimdi birisi eşit diyorsun birisi önde diyor rihanna.kafamız karıştı.Bence yarın seçelim şarkıları.@MayısKralı
rihanna seçilmiş zaten @MayısKralı bu sefer haklı ayoll @destere oy vermiyor ama her hafta ankete katılan birisi @mrt-06 ile bu konuyu konusmustuk destere anketlere katılıyor demişti atacan kendisi sitiyordu bunu zaten
@FaJi eğer Rihanna'ya oy atarsan hakkım varsa helal olmaz.
Sen öyle sanYok Riri seçilecek Atacan liste dışı yok demiş ama şimdi baktım geçen haftalarda kabul etmiş, gelince kızacak bana ama durum bu yine kabul olması lazım
Rihanna önde zaten
rihanna seçilmiş zaten @MayısKralı bu sefer haklı ayoll @destere oy vermiyor ama her hafta ankete katılan birisi @mrt-06 ile bu konuyu konusmustuk destere anketlere katılıyor demişti atacan kendisi sitiyordu bunu zaten
Araştıralım şimdiden şarkı bari.Yok Riri seçilecek Atacan liste dışı yok demiş ama şimdi baktım geçen haftalarda kabul etmiş, gelince kızacak bana ama durum bu yine kabul olması lazım
yalnız anket çok geç bitiyor @mrt-06 20:45 bitiyor gözüküyor 21:00 kadar şarkı hemen seçemeyiz sanırım bu akşam olucaksa 22:=0 yada 23:00 falan olsun yarınada kalabilir sen ayarlarsınAraştıralım şimdiden şarkı bari.
Birde daha önce kullanılan şarkı kullanılamıyor dimi.yalnız anket çok geç bitiyor @mrt-06 20:45 bitiyor gözüküyor 21:00 kadar şarkı hemen seçemeyiz sanırım bu akşam olucaksa 22:=0 yada 23:00 falan olsun yarınada kalabilir sen ayarlarsın
Kanka sen orayı bize bırak sen bize oy at rihanna önde falan değilRihanna önde zaten
kullanılmayacak sonucu çıkmıstı anketteBirde daha önce kullanılan şarkı kullanılamıyor dimi.Shakira ile olan düeti kullanırdım.ss
@mrt-06 Hadi bir an önce bitsin anket. Daha şarkı araştıracağım Rihanna için.
Neyse ben gideyimde mutfakta son işlerimi halledeyim @mrt-06 ı gelince tüm soru işaretlerini giderir ayoll ona göre bakarız duruma
desterenin oyları sayılıyor cnm atacan her hafta ankete oy attırıyordu destereyi oradan sadece pompy sayılmayabilir yinede 11-10 önde bitirir rihanna son anda değiştirenelr olmazsaMalesef Rihannaya verilen 3 oy geçersiz. Destek verebilir misin. Yoksa Neslihanda olduğundan daha çok üzüleceğim. Rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?