enerji harcadığım için sanırım sonuclarda yine acıktım ayoll neyseki bu sefer gizli silahım duruyor dolapta
Sabretseydin keşke 5 dk sonra gelecek.
enerji harcadığım için sanırım sonuclarda yine acıktım ayoll neyseki bu sefer gizli silahım duruyor dolapta
Sabretseydin keşke 5 dk sonra gelecek.
Niye şaşırmadım ?Yarışmamıza katkılarını eksik etmeyen eski yarışmacımız @ozmoturk'un oyları;
9 batuhankaralar (Where You Have Been)
8 Bully (Don't Stop The Music)
7 MayısKralı (Diamonds)
6 Harunnn60 (Rude Boy)
5 sokak sanati (We Found Love)
4 Ahmad (This Is What You Came For)
3 denizz19 (Man Down)
2 Çiğdem- (Love The Way You Lie)
1 Faji (Only Girl)
Teşekkürler abla.enerji harcadığım için sanırım sonuclarda yine acıktım ayoll neyseki bu sefer gizli silahım duruyor dolapta
Örnek benO değilde MS ilk sezonlarda hiç bir elenen kişi yarışmadan sıkılıp jüri olmamazlık etmiyordu. Her halde hakkıyla elendigini hissetiriyordu sunucu. Sonradan çıktı bu olay. Ve netice ortada. İlk 6 hafta elenen çoğu kişi oy vermiyor.))
acaba eyvahmi desem yoksa Bullye verdim diye sevinecekmiyimTrip atmada Deniz'in üstüne tanımam
Kıymetlim de güzelhhahah ayy şu gereksiz sinanı bir indir şarkısında birde bunda sadece takdir ediyorum hayatı boyunca yaptığı tek iyi 2 şey sanırım gerisi yok
Örnek ben
MayısKralı'ndan beyin yakan oylama AZ SONRA....!
kendisinin söylediği hiçbirşeyi sevmiyorum malesef yabancılarda bieberi türkelrde sinanı gereksiz bulduğum kadar başkalarını bulmuyorum vlla cnm tip olarakta huy olarakta gıcıklık olarakta abi kardeş gibiler ayollKıymetlim de güzel
Kendi söylediği elle tutulur tek şarkısı da budur
Şu konuda hak verdim kliplerde ahlak düzeyi eksinin altında bence yaşı küçüklerin bu klipleri izlememesi lazım. Her türlü rezalet var.Gece paylaştığın her şarkı şahane @mrt-06 dostum Rihanna'nın her şarkısına bin basacak şarkılar gel bunu yala diyecek şarkılar değil en azından
O ne kız şu dururkenenerji harcadığım için sanırım sonuclarda yine acıktım ayoll neyseki bu sefer gizli silahım duruyor dolapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?