TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta (Sonuçlar)

Sabretseydin keşke 5 dk sonra gelecek. :A
enerji harcadığım için sanırım sonuclarda yine acıktım ayoll neyseki bu sefer gizli silahım duruyor dolapta :Z:Z:Z
30467.jpg

Yarışmamıza katkılarını eksik etmeyen eski yarışmacımız @ozmoturk'un oyları;
9 batuhankaralar (Where You Have Been)
8 Bully (Don't Stop The Music)
7 MayısKralı (Diamonds)
6 Harunnn60 (Rude Boy)
5 sokak sanati (We Found Love)
4 Ahmad (This Is What You Came For)
3 denizz19 (Man Down)
2 Çiğdem- (Love The Way You Lie)
1 Faji (Only Girl)
Niye şaşırmadım ? :D

Ben diyorum ankara siz deyim bir yerim kara ama yüzünüz kara olmasın o önemli.oda kara sanırım.:))

hhahah ayy şu gereksiz sinanı bir indir şarkısında birde bunda sadece takdir ediyorum hayatı boyunca yaptığı tek iyi 2 şey sanırım gerisi yok :A :A :A
Kıymetlim de güzel :A

Kendi söylediği elle tutulur tek şarkısı da budur :A

Gece paylaştığın her şarkı şahane @mrt-06 dostum Rihanna'nın her şarkısına bin basacak şarkılar gel bunu yala diyecek şarkılar değil en azından :F

Kıymetlim de güzel :A

Kendi söylediği elle tutulur tek şarkısı da budur :A

kendisinin söylediği hiçbirşeyi sevmiyorum malesef yabancılarda bieberi türkelrde sinanı gereksiz bulduğum kadar başkalarını bulmuyorum vlla cnm tip olarakta huy olarakta gıcıklık olarakta abi kardeş gibiler ayoll :A :A :A

Gece paylaştığın her şarkı şahane @mrt-06 dostum Rihanna'nın her şarkısına bin basacak şarkılar gel bunu yala diyecek şarkılar değil en azından :F
Şu konuda hak verdim kliplerde ahlak düzeyi eksinin altında bence yaşı küçüklerin bu klipleri izlememesi lazım. Her türlü rezalet var. :(