TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta (Sonuçlar)

@FaJi'nin oyları;
batuhankaralar (Where You Have Been) - 8
MayısKralı (Diamonds) - 7
sokak sanati (We Found Love) - 6
Bully (Don't Stop The Music) - 5
denizz19 (Man Down) - 4
Harunnn60 (Rude Boy) - 3
Çiğdem- (Love The Way You Lie) - 2
Ahmad (This Is What You Came For) - 1

Seninleyiz başkan.

Bizde başkasının oyuna karışıp maydanoz olmak yoktur. Laf edin derken bunun kast edildigi açık. Bizde herkes kendi oyundan sorumlu. @turkuazz cevaplamak isterse cevaplar ama şuda var ben bu adamın daha 1 kere çelişkili oyunu görmedim. Yada Bir yarışmada beğenip, öbüründe düşük verdiğini. Bu yapılana öküz altında Buza aramak denir ki, bu ithamlarda bulunanlara yakışır hareketlerdır bunlar.😉

Hayır yani kendinde sağlıklı fikir ver şu durumda? "Bana da o zamanlar öyle yapıldı, kendinden sorumlu herkes" diye bir açıklama olabilir mi? Sen sunucusun objektif düşünmen lazım.

Hayır yani kendinde sağlıklı fikir ver şu durumda? "Bana da o zamanlar öyle yapıldı, kendinden sorumlu herkes" diye bir açıklama olabilir mi? Sen sunucusun objektif düşünmen lazım.
Olur ben kimsenin oyuna karışamam o zaman benim tarafsızlığım ne olacak? Adam oy gönderiyor hayır bu olmaz yeniden mi oyla diycem?

Herkese yaranmaya çalışmak kolay değil @MayısKralı
Aman boş ver bi gecenin tanıda bakalım. Rihanna şarkıları oylaması eşliğinde elem keder kaos off efsane bir Cuma gecesi.

Olur ben kimsenin oyuna karışamam o zaman benim tarafsızlığım ne olacak? Adam oy gönderiyor hayır bu olmaz yeniden mi oyla diycem?

10 OYA GÖRE TOPLAM PUANLAR... AZ SONRA...!

Ay gelişine gelişene gömüyorum içim soğumuyor bu ne azim bende ki.

JÜRİ BAŞKANINDAN FLAŞ PROTESTO... AZ SONRA...!