TVen Bu Şarkı Benim 6. Hafta

6. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Klasik Müzik

Oy: 0 0.0%
  • 2010 Sonrası Yapılan Yabancı Pop Şarkılar

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Benim sunduğum sezon final yapmıştı. Deniz devam ettirmişti.
yok cnm mr at 2.sezonunu yaptı onun @Bully finale kalmıstı ama rakibi kimdi unuttum yiğit olabilir 2.sezonun büyük finalinde mr at bıraktı yarışmayı vadikızı sonra ben sunucam finali dedi oda beceremedi okadar yarışma sürdü büyük final yapılmadan yayından kaldırıldı

ben bölgelerin rekabetinden bahsetmiştim
forumda her bölgeden insan var herkes kendi memleketinin türküsüyle katılsın bakalım hangi bölge galip ayrılıyor yarışmadan
Onu düşünmüştüm aslında hatta forumda paylaşmıştım ama tutmaz diye düşünüyorum öyle bir format.

Sende beni yanlış anlıyorsun ben o türler yoktu demedim ama pop içeriyordu ve de diğer yarışmalarıda ele alıyorum. Ve bundan önce seçilen konseptlerin hiçine laf etmedim. Dediğim gibi karşı çıktığım tek şey Sıla şarkıları. Ama şu gerçek ki forum Sıla-Pop ikilisinden öteye geçemiyor hatta Benim Albümümde Sılayı yasaklamıştı
@Çiğdem-

Onu düşünmüştüm aslında hatta forumda paylaşmıştım ama tutmaz diye düşünüyorum öyle bir format.
tutarda bazı bölgeler çok gerilerde kalır yani hep aynı bölgeden çıkar galibiyet heyecan ölür

Artık cevap yazmayacağım çünkü 10 saattir aynı şeyleri konuşuyoruz ve bir yere varamadık.

Hhahah aa bak 1 tane olur ama 9-10 tane sırf kılasik müzikli hafta olmaz kemanlı adamlar bizi kovalıyor gibi hissederim korku filmi gibi ayoll .A
@mrt-06 @Bully @destere
klasik müzik konseptini işaretleyeceğim
birde tolstoydan destek alırız sende bizi desteklersen en azından kazanamasakta gücümüzü göstermiş oluruz