TVen Bu Şarkı Benim 4. Hafta

4. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Demet Akalın vs Hande Yener

Oy: 0 0.0%
  • Sezen Aksu Şarkıları

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
tüm enerjiyi sen alacan
artik digerine ne kalirsa ama orda en az 30 yaparim herhalde

ya ben yeni gelmistim eve ve bildirimler havada ucustu. Nilufermi acaba ? sanki gözume öyle birsey carpti

dur bakayim hemen
Evet iyi görmüşsün

@mrt-06 bugünden yollarim. umarım bir an önce yüklenirde bende iş çıkışı yolda dinlerim müzikleri.
Müslüm babaların sıralaması zorlayacak kesin
bir tek @xemrexxx ninki malesef yine en üstte olur Babanın şarkılarında.
Emre yeter gayri niye muzik zevkimiz bukadar uygun? Birgün muhakkak fire verirsin elbet

Ayy onu bende çok severim
Geçen yazmıştım Yildizlardada, Gönlümün birlerine kaydığını farkettiğim an yada birilerinin bana ilgisini anladığım an devreye koyduğum bir şarkı
Her sözü çok anlamlı şarkının.
bazı şeyler imkansızdır ve olması sakıncalı

** SON OY GÖNDERME TARİHİ PAZAR 19.00

(Video ile aynı sıralı) - Oylarken nickleri silmeyiniz.
batuhankaralar (Müslüm Gürses - Bir Ömür Yetmez)
yatutarsa (Zara - Kaç Kadeh Kırıldı)
turkuazz (Gülden Karaböcek - Ben Olmalıydım)
Çiğdem- (Ferdi Tayfur- Merak etme Sen)
Ahmad (İbrahim Tatlises - Haydi Söyle)
Bully (Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya)
Harunnn60 (Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu)
denizz19 (İbrahim Tatlıses - Aramam)
sokak sanati (Hakan Altun - Telefonun Başında)
EFE UYSAL (Müslüm Gürses - Affet)
FaJi (Müslüm Gürses - Nilüfer)
MayısKralı (Ferdi Tayfur - Bende Özledim)
xemrexxx (Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik)

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @Aserat @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN @Mr.At

kim secti Umutun şarkısını ?

aa çok iyi eserler bulunuyor ama şöyle isimlere baktığımda

Orhan Babanın en sevdiğim iki şarkısıdır Batsın bu Dünya zaten bence arabeskin en kral şarkısıdır @Bully
Kaderimin Oyunuda haruna şarkı ararken aklıma geldi barış falay ezelde bir şarkı dinliyordu orhanın neydi o diye baktım ve Orhan Babanın en sevdiğim 2.şarkısınıda hatırlamış oldum @Harunnn60

Müslüm Babacılardan ise @xemrexxx en sevdiğim şarkısıyla gelmiş onun cıvık görüntüsüne Müslüm Babanın ağırlığıda tuhaf seçim olmuş

@batunkaralar sonunda adam akıllı seçim yapmışsın iyi puan alıcaksın

@EFE UYSAL da çok iyi seçim yapmış

Ferdi Baba ise en sevdiğim iki şarkısı zaten merak etme sen ben seçtim diğeri bende özledimide @MayısKralı seçmiş bu hafta iyi puan geliyor sanada

ayrıca @sokak sanati telefonun başında gibi bir eserle yine listede iddialı isimlerden

@mrt-06 işini ertelemeden ciddiyetle yapıyorsun emeğine sağlık cnm

B
Ben her dafa bu hatayı yaptığıma yüzüme vuran TDK üyeleri @OzaN ile @Bully i göreve davet ediyorum. Bende değil Ben De olacak.

Benim konularımda etiket olmuyor.

B

Ben her dafa bu hatayı yaptığıma yüzüme vuran TDK üyeleri @OzaN ile @Bully i göreve davet ediyorum. Bende değil Ben De olacak.
Ben bunları sizin mesajlarınızdan alıyorum yani bu yazım benim değil senin yazındı.

Oylarımı kullandım.
Herkese bol keseden puan geldi.
Arabeske kötü puan veremezdim zaten.
artık birdahaki bölümlerde ciddi değişiklikler yaparım.
@Bully @denizz19 oldukça güzel puan aldınız.

ve @xemrexxx yine ilk 3tesin (belkide zirve senindir
)
@turkuazz bana sanki senin sanatçına haksızlık edilecek gibi geliyor ama benden seveceğin puan aldın. @yatutarsa sende Turkuazz gibi bayan sanatçı ile geldiğin için sanada güzel puan geldi @Ahmad bu haftada seveceksin puanımı.
3 kişi tam puan aldı 4 kişide ikinciliği kaptı