Evet iyi görmüşsüntüm enerjiyi sen alacanartik digerine ne kalirsa ama orda en az 30 yaparim herhalde
ya ben yeni gelmistim eve ve bildirimler havada ucustu. Nilufermi acaba ? sanki gözume öyle birsey carpti
dur bakayim hemen
Evet iyi görmüşsüntüm enerjiyi sen alacanartik digerine ne kalirsa ama orda en az 30 yaparim herhalde
ya ben yeni gelmistim eve ve bildirimler havada ucustu. Nilufermi acaba ? sanki gözume öyle birsey carpti
dur bakayim hemen
aklimda bi o bide hangimiz sevmedik kalmis ki onu emre almisti.Evet iyi görmüşsün
İyi bari elenmeyelim de bu haftaaklimda bi o bide hangimiz sevmedik kalmis ki onu emre almisti.
iyi puan gelir 😉
kismet bakalimİyi bari elenmeyelim de bu haftaHangimiz sevmedik benden iyi puan alır iyi seçim yapmış
Sadece 3 kişi recap göndermedi yarın 12'ye kadar göndermezseniz ben belirleyip yükleyeceğim. Gönderseydiniz şimdi Youtube'ye yükleyip oylamayı başlatacaktım. Hep de aynı üçlü.@xemrexxx @MayısKralı @FaJi
Yıldız Tilbe şarkılarının yan sanayisi gibi bir şarkı.
o nasıl bir benzetmeYıldız Tilbe şarkılarının yan sanayisi gibi bir şarkı.
Başarısız bir öykünme çalışması yani.o nasıl bir benzetme
bende Haticeden Dönmemen gerek şarkısını çok beğenirim
yok ya güzel şarkıları deme öyleBaşarısız bir öykünme çalışması yani.
Ayy onu bende çok severimo nasıl bir benzetme
bende Haticeden Dönmemen gerek şarkısını çok beğenirim
Geçen yazmıştım Yildizlardada, Gönlümün birlerine kaydığını farkettiğim an yada birilerinin bana ilgisini anladığım an devreye koyduğum bir şarkıAyy onu bende çok severim
kim secti Umutun şarkısını ?** SON OY GÖNDERME TARİHİ PAZAR 19.00
(Video ile aynı sıralı) - Oylarken nickleri silmeyiniz.
batuhankaralar (Müslüm Gürses - Bir Ömür Yetmez)
yatutarsa (Zara - Kaç Kadeh Kırıldı)
turkuazz (Gülden Karaböcek - Ben Olmalıydım)
Çiğdem- (Ferdi Tayfur- Merak etme Sen)
Ahmad (İbrahim Tatlises - Haydi Söyle)
Bully (Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya)
Harunnn60 (Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu)
denizz19 (İbrahim Tatlıses - Aramam)
sokak sanati (Hakan Altun - Telefonun Başında)
EFE UYSAL (Müslüm Gürses - Affet)
FaJi (Müslüm Gürses - Nilüfer)
MayısKralı (Ferdi Tayfur - Bende Özledim)
xemrexxx (Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @Aserat @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN @Mr.At
aa çok iyi eserler bulunuyor ama şöyle isimlere baktığımda** SON OY GÖNDERME TARİHİ PAZAR 19.00
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @Aserat @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN @Mr.At
Etiket olmamış.
Oylama başlamıştır.
@dosimosi @Bully @denizz19 @vadikızı @MEnes @Doğu @sokak sanati @yatutarsa @xemrexxx @turkuazz @FaJi @Ahmad @batuhankaralar @Çiğdem- @soo @ozmoturk @Harunnn60 @Maskeli Fedai
@MayısKralı @OzaN @destere @Billy Kane @MasacRE- @Amoureux @Yakamoz-Asi
galiba senin etiketlerdeki herkesi yaptım @mrt-06
umarım olmuştur
Ben her dafa bu hatayı yaptığıma yüzüme vuran TDK üyeleri @OzaN ile @Bully i göreve davet ediyorum. Bende değil Ben De olacak.** SON OY GÖNDERME TARİHİ PAZAR 19.00
Benim konularımda etiket olmuyor.aa çok iyi eserler bulunuyor ama şöyle isimlere baktığımda
Orhan Babanın en sevdiğim iki şarkısıdır Batsın bu Dünya zaten bence arabeskin en kral şarkısıdır @BullyKaderimin Oyunuda haruna şarkı ararken aklıma geldi barış falay ezelde bir şarkı dinliyordu orhanın neydi o diye baktım ve Orhan Babanın en sevdiğim 2.şarkısınıda hatırlamış oldum @Harunnn60
Müslüm Babacılardan ise @xemrexxx en sevdiğim şarkısıyla gelmiş onun cıvık görüntüsüne Müslüm Babanın ağırlığıda tuhaf seçim olmuş
@batunkaralar sonunda adam akıllı seçim yapmışsın iyi puan alıcaksın
@EFE UYSAL da çok iyi seçim yapmış
Ferdi Baba ise en sevdiğim iki şarkısı zaten merak etme sen ben seçtim diğeri bende özledimide @MayısKralı seçmiş bu hafta iyi puan geliyor sanada
ayrıca @sokak sanati telefonun başında gibi bir eserle yine listede iddialı isimlerden
@mrt-06 işini ertelemeden ciddiyetle yapıyorsun emeğine sağlık cnm
Ben bunları sizin mesajlarınızdan alıyorum yani bu yazım benim değil senin yazındı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?