Eminim al ne varsa senin olsun dalak mide bağırsakEmin misin aga? Bana elini veren kolunu bacağını böbreğini kaptırır.😛
Eminim al ne varsa senin olsun dalak mide bağırsakEmin misin aga? Bana elini veren kolunu bacağını böbreğini kaptırır.😛
hhahaha aa evet bu konunun şarkı konusuyla alakası bile yok aslındaaynen tam bişey konuşacağız araya konuyla alakasız şarkı konusu falan katıyorlar konsantrasyonumuz bozuluyor
Affete iyi puanını bekliyorumEminim al ne varsa senin olsun dalak mide bağırsakMüslüm Baba diyince akan sular durur bizde
Affet için tankın önüne bile yatarım sen ne diyorsun adaşAffete iyi puanını bekliyorum
ankete baktımda arabesk fantazi kazanacak gibihhahaha aa evet bu konunun şarkı konusuyla alakası bile yok aslında
Sen adam kelimesinin dünyadaki karşılığısınAffet için tankın önüne bile yatarım sen ne diyorsun adaş
Ya sen ne anlarsın arabesktenankete baktımda arabesk fantazi kazanacak gibieğer öyle bir durum olursa ferdi tayfurun arabesk olmayan hareketli bir şarkısıyla gelen benden tam puan alır yani kalben tam puan veririm yoksa oy falan göndermiyorum yani
ankete baktımda arabesk fantazi kazanacak gibieğer öyle bir durum olursa ferdi tayfurun arabesk olmayan hareketli bir şarkısıyla gelen benden tam puan alır yani kalben tam puan veririm yoksa oy falan göndermiyorum yani
BUNU SEÇTİMankete baktımda arabesk fantazi kazanacak gibieğer öyle bir durum olursa ferdi tayfurun arabesk olmayan hareketli bir şarkısıyla gelen benden tam puan alır yani kalben tam puan veririm yoksa oy falan göndermiyorum yani
yukardaki mesajı sana adamıştımYa sen ne anlarsın arabesktenTabi orada cıbıl ablalar yok dert var keder var yaşanmışlık var size hitap eden bir mevzu yok
ferdiden seçmen iyide bu bildiğimz arabesk
Milli irade Arabesk dedi @destere bamyasını avuçlasın sinirden
zaten arabesk seçiyoruzyukardaki mesajı sana adamıştım
arabesk kadar berbat bayık bir şarkı ekolü yokturferdi amcamız biraz tarzın dışına çıkıp tarzı dinlenebilir kılmıştır
ferdiden seçmen iyide bu bildiğimz arabeskhareketl, bişey yokmuydu
Müslüm baba sevmeyenle işimiz olmazyukardaki mesajı sana adamıştım
arabesk kadar berbat bayık bir şarkı ekolü yokturferdi amcamız biraz tarzın dışına çıkıp tarzı dinlenebilir kılmıştır
ferdiden seçmen iyide bu bildiğimz arabeskhareketl, bişey yokmuydu
ben hala rihannayı bekliyorumArabesk kazandı şarkılar belirlendi neredeyse oylama başlayacakSen baya uzak kalmışsın mevzuya jüri olmadığın belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?