TVen Bu Şarkı Benim 2020 6.Hafta Sonuçlar (Anket Oylaması)

7.Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Senin deyimine göre ilk üçte olmam lazımdı yine de, kolaya kaçmak olunca koyduğun şeyin rahatça ilk üçe oynaması falan lazımdı. Öyle bir puanım yok.

Senin deyimine göre ilk üçte olmam lazımdı yine de, kolaya kaçmak olunca koyduğun şeyin rahatça ilk üçe oynaması falan lazımdı. Öyle bir puanım yok.
Sen deyimimi kendi istediğin gibi algılamışın. Sana ne kadar daha yazsam sen genede bildiğin şekilde algılayacaksın.
O nedenle ileriki turlarda sana başarılar dilerim.

Değmesin Ellerimiz'e hak ettiği değeri veren herkese çok teşekkürler.
Zamanında çok çok sevdiğim bir şarkıydı ve En Favori Şarkı'nın ilk kez düzenlendiği yıl da forumda birinci seçilmişti. O zaman da çok sevinmiştim ve şimdi nadir yarışma birinciliklerimden birini yaşattı.

@Aserat Tesir Altında ile elenmene üzüldüm gerçekten. Mustafa Sandal'ın son dönemde en sevdiğim şarkılarının başında geliyor. Zor bir haftaydı ama yine de elenmemeliydi bence.

Sen deyimimi kendi istediğin gibi algılamışın. Sana ne kadar daha yazsam sen genede bildiğin şekilde algılayacaksın.
O nedenle ileriki turlarda sana başarılar dilerim.
Ben ne dediğini çok iyi anladım lakin kolaya kaçmak olsaydı benim ilk üçte falan olmam lazımdı. Teşekkür ediyorum, nice başarılarım olur inşallah.