Sebebini yazdım @sokak sanati
Her hafta niye 1 veriyorsun. Kanala kayyum gönderse yeridir.
Sebebini yazdım @sokak sanati
Aynen. Geçen hafta o 1 verdiği için sen bu hafta kritiksin
Sağol.
Finale o çıkarsa büyük anti kampanya başlıtcam...Süpersin. Yap vicdan azabını kankaaaa. Yakışır
Bana bile tam puan vermezdi
Yetki @Bully ve @Aserat Tutuklu bir intihardır @sokak sanatiHer hafta niye 1 veriyorsun. Kanala kayyum gönderse yeridir.
2. olup elenicem galiba.2. Puan Durumu:
39 | xBUGRAx | Yalın - Her Şey Sensin
36 | Ahmed | Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum
33 | dreamy | Toygar Işıklı - Hayat Gibi
32 | mrt-06 | Sezen Aksu - Tutuklu
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Bugün gaz istasyonu gibisin ikimizi birden gazlıyorsun.
Geçen 2 verdim@kerem çok para verdi. Bu sıcak ve bunaltıcı havaya rağmen başka türlü burada duramazdım
O gerçek yüzünü gösterdi gerçek yüzünü.@kerem çok para verdi. Bu sıcak ve bunaltıcı havaya rağmen başka türlü burada duramazdım
@Çiğdem ve @Forumdash olmayinca bir sen kaldin. Jüri baskanliginin hakkini ver.@kerem çok para verdi. Bu sıcak ve bunaltıcı havaya rağmen başka türlü burada duramazdım
Sağol.
Finale o çıkarsa büyük anti kampanya başlıtcam...
GEldimReytingleri acilen yükseltmemeiz lazim.
@Çiğdem @Forumdash @xemrexxx ve @serhatt'i 10 dk. sonra yanima aliyorum.
İstersen haftalıklarimizi yariştilarimO çenesi düşükler yok diye geldim biraz katkı vereyim diye.Onlar gelsin giderim. Bana gerek kalmıyor
Hosgeldin bacini da getirseydin.GEldim
İstersen haftalıklarimizi yariştilarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?