Sebebini yazdım @sokak sanati
Her hafta niye 1 veriyorsun. Kanala kayyum gönderse yeridir.
Sebebini yazdım @sokak sanati
Aynen. Geçen hafta o 1 verdiği için sen bu hafta kritiksin
Sağol.Ben de zevkimle oy veriyorum canım. @dreamy yarıştığında da düşük vermiştim.
Finale o çıkarsa büyük anti kampanya başlıtcam...Süpersin. Yap vicdan azabını kankaaaa. Yakışır
Bana bile tam puan vermezdi @Çiğdem Birbirimize hiç yararımız olmadi en adeletlicesinden yariştik. Çünkü Asildik@Forumdash görüyorsun dimi qızqardeshin @Çiğdem 'jn yaptığını. Düşmana tam puan vermiş
Yetki @Bully ve @Aserat Tutuklu bir intihardır @sokak sanatiHer hafta niye 1 veriyorsun. Kanala kayyum gönderse yeridir.
2. olup elenicem galiba.2. Puan Durumu:
39 | xBUGRAx | Yalın - Her Şey Sensin
36 | Ahmed | Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum
33 | dreamy | Toygar Işıklı - Hayat Gibi
32 | mrt-06 | Sezen Aksu - Tutuklu
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Bugün gaz istasyonu gibisin ikimizi birden gazlıyorsun.
Geçen 2 verdim@kerem çok para verdi. Bu sıcak ve bunaltıcı havaya rağmen başka türlü burada duramazdım
O gerçek yüzünü gösterdi gerçek yüzünü.@kerem çok para verdi. Bu sıcak ve bunaltıcı havaya rağmen başka türlü burada duramazdım
@Çiğdem ve @Forumdash olmayinca bir sen kaldin. Jüri baskanliginin hakkini ver.@kerem çok para verdi. Bu sıcak ve bunaltıcı havaya rağmen başka türlü burada duramazdım
Sağol.
Finale o çıkarsa büyük anti kampanya başlıtcam...
Bana algı yapabilmek için yüksek vermiş pes. @sokak sanatiO gerçek yüzünü gösterdi gerçek yüzünü.
GEldimReytingleri acilen yükseltmemeiz lazim.
@Çiğdem @Forumdash @xemrexxx ve @serhatt'i 10 dk. sonra yanima aliyorum.
İstersen haftalıklarimizi yariştilarimO çenesi düşükler yok diye geldim biraz katkı vereyim diye.Onlar gelsin giderim. Bana gerek kalmıyor
@Çiğdem ve @Forumdash olmayinca bir sen kaldin. Jüri baskanliginin hakkini ver.
Hosgeldin bacini da getirseydin.GEldim
İstersen haftalıklarimizi yariştilarim