Sorma Serdar Ortaç şarkıları gibi bir konsept olması için can atıyorum o derece.
O şarkı beni acayip moda sokuyor ya.Geçenlerde İki Deli'yi dinlemiş, gördüm.@dreamy
@xBUGRAx ve @Forumdash a da güveniyorum Serdar konusunda...
Sorma Serdar Ortaç şarkıları gibi bir konsept olması için can atıyorum o derece.
O şarkı beni acayip moda sokuyor ya.Geçenlerde İki Deli'yi dinlemiş, gördüm.@dreamy
@xBUGRAx ve @Forumdash a da güveniyorum Serdar konusunda...
Şöyle güzelce bir sıvayalım ortalığı da gidelim Galactica'mızı izleyelim artık
Şöyle güzelce bir sıvayalım ortalığı da gidelim Galactica'mızı izleyelim artık
Galactica adlı dizi yüzünden konsantre olamıyorum hiçbir şeye.. Sürekli izleyesim geliyorİyi fikirmiş Utku beyciğim, iki bölümlük dozu almak lazım.@Maskeli Fedai
Sen de başlarda mırın kırın ediyordun ama baya sevdin diziyi haGalactica adlı dizi yüzünden konsantre olamıyorum hiçbir şeye.. Sürekli izleyesim geliyor
Galactica adlı dizi yüzünden konsantre olamıyorum hiçbir şeye.. Sürekli izleyesim geliyor
@dreamy a u hafta tam puanlar bekleniyorSorma Serdar Ortaç şarkıları gibi bir konsept olması için can atıyorum o derece.
O şarkı beni acayip moda sokuyor ya.Klibini bile sıkıldığımda açıp izliyorum.
Yani her fırsatta kendimi övmek istemiyorum ama durum böyle değil mi kütük dostum sen söyle... @Maskeli FedaiBağımlısı olduk sayın Gs'li dostum.Akıyor maşallah, Utku isimli kütük dostumuz gelir şimdi kendisini sıvamaya. "Ne kadar kaliteli dizi önerdim", "teşekkür edin bana", "çok kaliteli adamım", "SABAR benden sorulur" falan der.
Rock mı şimdi bu şarkı. 😱@dreamy a u hafta tam puanlar bekleniyor@kerem @Forumdash @Maskeli Fedai @sokak sanati @MasacRE @Bully
Sen kendine bak 2010 sonrasından haberin yok senin de, kim bilir kaç yaşındasın 80 mi 90 mı belli değil
Sen de başlarda mırın kırın ediyordun ama baya sevdin diziyi ha
Ben diziyi bırakırım diyordum ama yanıldımBağımlısı olduk sayın Gs'li dostum.Akıyor maşallah, Utku isimli kütük dostumuz gelir şimdi kendisini sıvamaya. "Ne kadar kaliteli dizi önerdim", "teşekkür edin bana", "çok kaliteli adamım", "SABAR benden sorulur" falan der.
Öyle kütük dostum..Yani her fırsatta kendimi övmek istemiyorum ama durum böyle değil mi kütük dostum sen söyle... @Maskeli Fedai
Yani her fırsatta kendimi övmek istemiyorum ama durum böyle değil mi kütük dostum sen söyle... @Maskeli Fedai
Öyle kütük dostum..
Teşekkür ederim kütük dostum...Öyle kütük dostum..
Evet albümünün çıkış şarkısıRock mı şimdi bu şarkı. 😱
Dinlemeye bile korkuyorum da olur da @dreamy bununla gelirse 1 puan konusunda zorlanmayacağım en azından o bakımdan sevindirici bir durumEvet albümünün çıkış şarkısıSen yeterkı Serdar işte @Bully buluyor gördün gibi@MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash
Klibine bir göz at bence.Dinlemeye bile korkuyorum da olur da @dreamy bununla gelirse 1 puan konusunda zorlanmayacağım en azından o bakımdan sevindirici bir durum
Videoyu açınDinlemeye bile korkuyorum da olur da @dreamy bununla gelirse 1 puan konusunda zorlanmayacağım en azından o bakımdan sevindirici bir durum
Burak Kut, TArkan amerikada klip çekince
Klibine bir göz at bence.
Kulaklarımın sağlığını düşünmek zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?