xBUGRAx
Süper Emekli
Sınırları belli en azından bir daha önerirsen sınır belirle.İsveççe şarkılar, Almanca rap, Dua Lipa haftası falan istiyorsunuz galiba iyilik yapıyorum.
Sınırları belli en azından bir daha önerirsen sınır belirle.İsveççe şarkılar, Almanca rap, Dua Lipa haftası falan istiyorsunuz galiba iyilik yapıyorum.
Jenerikte çalması veya diziye özel olması gerekiyor işte daha nasıl sınırlayalım.Sınırları belli en azından bir daha önerirsen sınır belirle.
@Özgür Yarısırken Pihanni dediğim günleri özledim tabi o sinir oluyorduAklıma ilk gelen Kavak Yelleriydi bu arada. Lise dönemimde en çok dinlediğim şarkılar Kavak Yelleri dizisinde olduğu için aklıma hemen o geldi. Kimsenim seçmemiş olması @Çiğdem 'in temiz kalpliliğinden bence.
Hadi bakalım yeniler olarak @MayısKralı @eskici yine bu şarkı modunda bismillah
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Sus kuz hangi şarkılar seçildi ilk mesaja ekle ben de seçeyim ona göreYaşlandığını kabul ettiğin için @xemrexxx güldürdü atmış
Sus kuz hangi şarkılar seçildi ilk mesaja ekle ben de seçeyim ona göre
Hayırlısı diyelimHadi bakalım yeniler olarak @MayısKralı @eskici yine bu şarkı modunda bismillah@serhatt @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @Bully @mrt-06 @xBUGRAx
@kerem Seni niye kovmuyorSus kuz hangi şarkılar seçildi ilk mesaja ekle ben de seçeyim ona göre
Edilsin artık @Aserat in seçtiği haftadan ne hayır gelir.
Beynim yandı biraz önce. Neyse baktım bu şarkı Doktorlar için yazılmamış ama neredeyse bu dizi için çıkmış gibi.İsveççe şarkılar, Almanca rap, Dua Lipa haftası falan istiyorsunuz galiba iyilik yapıyorum.
Sen git emre kınay dizisi seçSus kuz hangi şarkılar seçildi ilk mesaja ekle ben de seçeyim ona göre
Şimdi sonuc neBeynim yandı biraz önce. Neyse baktım bu şarkı Doktorlar için yazılmamış ama neredeyse bu dizi için çıkmış gibi.O yüzden böyle küçük istisnalar olabilir. Ağla Kalbim'i asla kabul edemezdim, Annem Gibi'yi de klibine bakınca insan dizinin müziği diyor resmen.
Aahaha kücüklükten beridir Emre Kınay izliyor. Yani Yılan Hikayesiyle bile geri dönüş yapar
Ne alması seninkini iptali için tartışıyoruz burada.Şimdi sonuc neAğla Kalbimi kimse almıyor dimi 🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?