Evet o.Bi konsept hatırlıyorum. Bi sanatcı seçiyrsun onla devam ediyorsun finale kadarO mu?
Evet o.Bi konsept hatırlıyorum. Bi sanatcı seçiyrsun onla devam ediyorsun finale kadarO mu?
Tabii ki yüksek vereceksin, koskoca Sertab Erener'den bahsediyoruz.Herkes niye taş atıyor İsotumuza. Ben kıyamadım yine iyi puan verdim
Istersen degistirebilirsin bu seferlik.Keşke bu durumdan daha önce haberdar olsaydım, mesela oylarımı kullanmadan önce..
Keşke bu durumdan daha önce haberdar olsaydım, mesela oylarımı kullanmadan önce..
Zevklerim değişmiş olamaz mı.Hakettin, 4 puan ne... Insan utanir o sarkiyla yarismaya.
Hande'nin çöp şarkısıydı galiba onla iyi puan alıp Armağan yada Acı Veriyorla elenmiştim ikinci haftaEvet o.
Sen MusicSurvivor'da yaristin mi ki? 😱Hande'nin çöp şarkısıydı galiba onla iyi puan alıp Armağan yada Acı Veriyorla elenmiştim ikinci haftaAyy yine aklıma forumun zevksizliği geldi@dreamy
Istersen degistirebilirsin bu seferlik.
Şu oy değiştirme işini bir düşüneyim ben.Zevklerim değişmiş olamaz mı.
Istersen bende degistirebilirim, direkt en alta atacaksin zaten.Şu oy değiştirme işini bir düşüneyim ben.Nasılsa yarın akşama kadar vaktim var.
Sertab fanı olarak bizden Sertab'a düşük oy vermemizi mi istiyorsun 😱@dreamy oyları
11- Demet Akalın
10- Yalın
9- İrem Derici
8- Gülben Ergen
7- Sezen Aksu
6- Ahmet Kaya
5- Gökhan Türkmen
4- Sertab Erener
3- Kenan Doğulu
2- Hande Yener
1- Zülfü Livaneli
MusicSurvivor'da Yanarım'la ben yarıştığımda yüzsüz @dreamy'nin bana verdiği oyu buldum. O puanı verdikten sonra şimdi aynı şarkı ve aynı recapla 1. olmayı bekliyor. Resmen skandal. Hadi taşlayalım bunu.
@Yiğitt @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @MayısKralı @xBUGRAx @Bully @alperuz @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @eskici @Çiğdem
@dreamy yarisiyorsa bir sey olmaz, istedigin gibi düsük verebilirsin.Sertab fanı olarak bizden Sertab'a düşük oy vermemizi mi istiyorsun 😱
Ben de ilk sezondaki sıralamamı baz alacağim ama çok güzel yeni şarkılar var şimdi, aralara serpiştireceğim ve Yanarım sanki sıralama olarak iyi bir yerde değildi bendebaş jürilik nedeniyle puan iyiydi ama sıralama aşağılardaydı@dreamy
tabi recaplar belki kurtarır onu. Bekleyip göreceğiz
Sen MS’ye katılmış mıydın. 😱Hande'nin çöp şarkısıydı galiba onla iyi puan alıp Armağan yada Acı Veriyorla elenmiştim ikinci haftaAyy yine aklıma forumun zevksizliği geldi@dreamy
Senin gibi adil bir jüriye yakışmıyor.Şu oy değiştirme işini bir düşüneyim ben.Nasılsa yarın akşama kadar vaktim var.
Sana çok güzel teşekkür görselleri düşünmüştüm halbuki...Sertab fanı olarak bizden Sertab'a düşük oy vermemizi mi istiyorsun 😱
Ben de ilk sezondaki sıralamamı baz alacağim ama çok güzel yeni şarkılar var şimdi, aralara serpiştireceğim ve Yanarım sanki sıralama olarak iyi bir yerde değildi bendebaş jürilik nedeniyle puan iyiydi ama sıralama aşağılardaydı@dreamy
tabi recaplar belki kurtarır onu. Bekleyip göreceğiz
Yarın zirvede olmazsam senin algıların yüzünden.@dreamy yarisiyorsa bir sey olmaz, istedigin gibi düsük verebilirsin.
Diğer haftalara artıkSen MS’ye katılmış mıydın. 😱
Senin gibi adil bir jüriye yakışmıyor.
Sana çok güzel teşekkür görselleri düşünmüştüm halbuki...
EvetSen MS’ye katılmış mıydın. 😱
Senin gibi adil bir jüriye yakışmıyor.
Sana çok güzel teşekkür görselleri düşünmüştüm halbuki...
İlk sezonki puanın ortalamaymış kontrol ettim.Diğer haftalara artıkson 3 te olmayacaksin ama, onlar garanti sıralamasi belli, ilk sirada belli. Sonrakileri ben de bilemiyorum daha
Evet Handeyle yariştim işte. Bir sanatcı seciyorsun ama butun şarkılarini kullanabiliyorsun. Ben de en beteri diye Çöple girmiştimSen MusicSurvivor'da yaristin mi ki? 😱
işte yeniler üste gelince sıralaman daha da düşecek, öyle hesap etİlk sezonki puanın ortalamaymış kontrol ettim.
Evrim’den çok güzel görseller derledim kötü bir fotoğrafını senin puanın için ayarlarım.
Ben bi emin olamadım şu an malum yaşın almış başını.Evet Handeyle yariştim işte. Bir sanatcı seciyorsun ama butun şarkılarini kullanabiliyorsun. Ben de en beteri diye Çöple girmiştim@dreamy
Ona da zoraki girmiştim zatenBen bi emin olamadım şu an malum yaşın almış başını.Normalde yarışmalar tarzım değil demiştin geçen. Kaç hafta dayanaildin bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?