TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 7. Hafta Sonuçları

8. Haftanin Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Vefa örneği de olabilir. Türk şarkı dinliyor onları seviyorsa oylamada da ilk kez dinlediği yabancı şarkı yerine türkçe şarkıları ön plana çıkarması normal

Reactions: Çiğdem
Vefa örneği de olabilir. Türk şarkı dinliyor onları seviyorsa oylamada da ilk kez dinlediği yabancı şarkı yerine türkçe şarkıları ön plana çıkarması normal
Aslında o dinlediği yabancıları severek dinliyor ama bir barış manço bir barış akarsu ve iki yabancı varsa
Yabancıları severek sona koyar
Yanı çoğunu seviyorlar aslında ama orada Barış Akarsu var

Mesala sadece yabancılar yarışmadıkça belki ilerde öyle bişi olabilir tam hakları verilmez

Reactions: S.G.A.T.
Rock demiştim ama 90’lar kesin artık. Şarkımız hazır, bekliyoruz.

Barış Manço varsa Rihannaya oy vermem. Daha çok seviyorum Barış Mançoyu çünkü. Barış Akarsu için de geçerli olabilir bu. Burada bir sorun yok

Barış Manço varsa Rihannaya oy vermem. Daha çok seviyorum Barış Mançoyu çünkü. Barış Akarsu için de geçerli olabilir bu. Burada bir sorun yok
Milliyetçilik işte yabancı şarkıyı daha çok sev ama sevdin halde üste Barışları koyarsın çünkü yabancılar sana bişi ifade etmiyor zaten ifade etmemesi burda mevzu sebep

90lar haftası çok güzel olacak. Bakalım Arnavut Kaldırımını kim kapıyor.

Milliyetçilik işte yabancı şarkıyı daha çok sev ama sevdin halde üste Barışları koyarsın çünkü yabancılar sana bişi ifade etmiyor zaten ifade etmemesi burda mevzu sebep
Yabancılar bir şey ifade ediyor yahu niye etmesin? Sadece türkçe şarkıları daha çok seviyorum.

Burada anlaşamadığımız konu şu: Sen oylayan kişinin en iyileri oylamasını, ben en sevdiklerini oylamasını destekliyorum.

Delikanlım, Vazgeçtim, Oynama Şıkıdım bunları alın
Merhemin olsa kendi kafana sürersin diye düşünmeyin alın.

Ahaha evet risk alanların durumu ortada. İyisine oynayacağız mecbur.

@S.G.A.T. Hercai'de var.
@Bully iyi sonuç almıştı
Onu @denizz19 iyi başarı elde etmişti ama benim seçeceklerim belli zaten sizin bayıldığınız
@xemrexxx @Yiğitt @Maskeli Fedai @serhatt @eskici