Tesekkürler aynen bende biraz dinlenecegim. 1 saat sonra görüsürüz.Emeğine sağlık @kerem ben biraz dinlensem iyi olacak 12 e gelirim bu zor şartlarda büyük emek harcadın
Tesekkürler aynen bende biraz dinlenecegim. 1 saat sonra görüsürüz.Emeğine sağlık @kerem ben biraz dinlensem iyi olacak 12 e gelirim bu zor şartlarda büyük emek harcadın
bomba nasıldı yarışmada @Çiğdem @sokak sanati @Maskeli Fedai eski defterler bombasıEmeğine sağlık @kerem ben biraz dinlensem iyi olacak 12 e gelirim bu zor şartlarda büyük emek harcadın
Bu haftayı da yırttık repçiler olarak senin yabancı şarkıyla final puanı kazanman bizim birliğimizi bozdu. Sen de onlardansın artık...
Merak etme foruma küsmeyeceğim
iyi yırttın leeem@S.G.A.T. geçmiş olsun..
O kadar kaptırmışım ki dikkat etmemişim reklama.
Haftaya Ebru Yaşar'ı seçeriz biz bu avrupailikten sonraBu haftayı da yırttık repçiler olarak senin yabancı şarkıyla final puanı kazanman bizim birliğimizi bozdu. Sen de onlardansın artık...
Eminem bu boru mu269 | Ahmed | Ceza - Fark Var
227 | bazinga | Ceza - Yerli Plaka
225 | denizz19 | Eminem - Lose Yourself
İlk ikimde @Ahmed ve @bazinga vardı şimdi sonuclar bitti ciddi yorumumuzu yapabiliriz zaten ikiniz dısındakıleri ilk 2 ihtimal vermiyordum tebrikler ve bu rap haftasında bize bu efsaneleri dinlettiniz
@denizz19 da tebrikler ortalama puan vermiştim çok kötü değildi ama puan almasıda şaşırtıcı oldu tabi
Eline sağlık, heyecanlıydi baya. Hafta sonları aranızda olmaya devam ederimSonuclar ana sayfada, hepinize tesekkürler.
1 saat sonra sürprizimize hazir olun, geliyoruz.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?