@bazinga Millete şey diyordu düet yasakmış diye kaynak kim (Ben Çaktırmayın 1 verin geçin )@xemrexxx recabım yanlış verilmiş, elenirsem olay çıkarırım diyor.Recanı onun verdiğine göre ayarlasaydım asıl o zaman olay çıkarırdı diğer yarışmacılar.
@bazinga Millete şey diyordu düet yasakmış diye kaynak kim (Ben Çaktırmayın 1 verin geçin )@xemrexxx recabım yanlış verilmiş, elenirsem olay çıkarırım diyor.Recanı onun verdiğine göre ayarlasaydım asıl o zaman olay çıkarırdı diğer yarışmacılar.
Bu kim?Kesin sizin aranızdan biridir.
Hatta %99 @xemrexxx'dir bu.
@Yiğitt @Aserat @dreamy @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @mrt-06 @serhatt @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @alperuz @Ahmed @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @eskici @Çiğdem @phoebebuffay
Çaktırma..
Ahmet Burak onun adı işte, @Maskeli Fedai bu... BANLAYALIM HEMEN!
@Maskeli Fedai İsmi Burak ta öncesinde Ahmet varmı bilmiyorum varsa sıkıntılı işteNaptın sen😱
Naptın sen😱
Yine üstüme oynuyor pisler..@Maskeli Fedai İsmi Burak ta öncesinde Ahmet varmı bilmiyorum varsa sıkıntılı işte@Bully @MasacRE @eskici @serhatt @Forumdash
@xBUGRAx Seninki gidiyor
Ahmet Burak işte adın, benden mi gizliyorsun sanki ben senin her şeyini biliyorum.Yine üstüme oynuyor pisler..
Adı batsın .ss@Maskeli Fedai İsmi Burak ta öncesinde Ahmet varmı bilmiyorum varsa sıkıntılı işte@Bully @MasacRE @eskici @serhatt @Forumdash
@xBUGRAx Seninki gidiyor
Onun için üzüleceğime ölürüm daha iyiÜzülürsün sonra@Maskeli Fedai
Bence olayı yönetime taşıyalım. @Bully ile @bazinga sunucuya hakaretten sınırsız banlasın faili meçhul olmayan arkadaşı.İşim gücüm yok yorum yapacam öyle mi@Yiğitt
Herşey olabilir hatta sen bile olabilirsin sonuc gecesi öncesi ortaya bu atılıyor
Ayol beni nikaha götürdüğünde kimliğini gördüm işte, bunun neyini anlayamadın...
Okları alamancı @kerem e çevirdim @Maskeli Fedai kütükte olsa korumamız lazımAyol beni nikaha götürdüğünde kimliğini gördüm işte, bunun neyini anlayamadın...
Sağol ablacım
Birileri bana komplo kurmuş..Herşey olabilir hatta sen bile olabilirsin sonuc gecesi öncesi ortaya bu atılıyor@xemrexxx @sokak sanati @serhatt @eskici @Yiğitt @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?