TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 7. Hafta (Rap Şarkılar)

@xemrexxx recabım yanlış verilmiş, elenirsem olay çıkarırım diyor. :A Recanı onun verdiğine göre ayarlasaydım asıl o zaman olay çıkarırdı diğer yarışmacılar. :A
Rihanna'lı olan @xemrexxx miymiş :S yine yüksek puanımı kaptı demek geçen sezon gibi :(
Ben 50Cent'i Emre diye tahmin etmiştim :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: kerem and xemrexxx
  • Sinir Bozucu
Reactions: xemrexxx
Ana sayfada kimin hangi şarkıyla yarıştığı yer alıyor ya, bakmadın mı hiç. :A
Oy verdikten sonra bakmıştım ama yine unuttum fakat emre'nin ki ni öyle sanmıştım oylarken. Şuan harikasını kaptik. Gece bakalım ne gibi güzel sözler sarfedecek bana :bhr:
Yiğit'te disslerini hazır etmiş önden. Dünden beri ona mükemelsin dediğim mesajima bile diss atmakta :F şimdi etiketlemiyeyim kimseyi :F

• Güldürdün
Reactions: kerem
Oy verdikten sonra bakmıştım ama yine unuttum fakat emre'nin ki ni öyle sanmıştım oylarken. Şuan harikasını kaptik. Gece bakalım ne gibi güzel sözler sarfedecek bana :bhr:
Yiğit'te disslerini hazır etmiş önden. Dünden beri ona mükemelsin dediğim mesajima bile diss atmakta :F şimdi etiketlemiyeyim kimseyi :F
Akşama hepsi carlayacak zaten, özellikle 1 verdiğin kişinin tepkisini merak etmiyor değilim bende. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Akşama hepsi carlayacak zaten, özellikle 1 verdiğin kişinin tepkisini merak etmiyor değilim bende. :A
Şok yaşadım kim olduğunu öğrenince :( şuan spoi vermiyeyim ama bahanem hazır :Z
2 ve 3 verdiklerime üzüldüm asıl. 1 alan haketmiş (aslında varya açıklamada o 1 verdiğimi etiketleyip, inşallah 1 buna gitmiştir diye yazacaktim vazgeçmiştim :F tesadüf. Onun yerine Aserat a yer verdim:A )

• Güldürdün
Reactions: kerem
Bu kim? :A Kesin sizin aranızdan biridir. :A

Hatta %99 @xemrexxx'dir bu. :A

Yp8FnA.jpg

u43Zlt.jpg

@Yiğitt @Aserat @dreamy @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @mrt-06 @serhatt @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @alperuz @Ahmed @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @eskici @Çiğdem @phoebebuffay

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961