- Reaksiyon puanı
- 114,197
- Puanı
- 1,060
kızzzz eminem i ahretliğin emine teyze gibi düşün yüksek oy ver
yaŞAmana izin veriyorum daha ne istiyon
yaŞAmana izin veriyorum daha ne istiyon
Hadi oy ver, uğraştırma beni.
Ana sayfada kimin hangi şarkıyla yarıştığı yer alıyor ya, bakmadın mı hiç.Rihanna'lı olan @xemrexxx miymiş :S yine yüksek puanımı kaptı demek geçen sezon gibi
Ben 50Cent'i Emre diye tahmin etmiştim
kız seçtiğim recap yok zaten ortada elenirsem tahkime gidicemYabancı şarkı etkinliğine acil oy vermen lazım. Her saat 1 puan düşecek Eminm zaten yanlış recap seçmişsin
Yabancı şarkı etkinliğine acil oy vermen lazım. Her saat 1 puan düşecek Eminm zaten yanlış recap seçmişsin
Seçtiği recaba göre ayarlasaydım rap geride kalırdı. Ona göre ayarladım.kız seçtiğim recap yok zaten ortada elenirsem tahkime gidicem
Oy verdikten sonra bakmıştım ama yine unuttum fakat emre'nin ki ni öyle sanmıştım oylarken. Şuan harikasını kaptik. Gece bakalım ne gibi güzel sözler sarfedecek banaAna sayfada kimin hangi şarkıyla yarıştığı yer alıyor ya, bakmadın mı hiç.
kız seçtiğim recap yok zaten ortada elenirsem tahkime gidicem
Akşama hepsi carlayacak zaten, özellikle 1 verdiğin kişinin tepkisini merak etmiyor değilim bende.Oy verdikten sonra bakmıştım ama yine unuttum fakat emre'nin ki ni öyle sanmıştım oylarken. Şuan harikasını kaptik. Gece bakalım ne gibi güzel sözler sarfedecek bana
Yiğit'te disslerini hazır etmiş önden. Dünden beri ona mükemelsin dediğim mesajima bile diss atmakta şimdi etiketlemiyeyim kimseyi
Şok yaşadım kim olduğunu öğrenince şuan spoi vermiyeyim ama bahanem hazırAkşama hepsi carlayacak zaten, özellikle 1 verdiğin kişinin tepkisini merak etmiyor değilim bende.
Haha bu ne be?Bu kim? Kesin sizin aranızdan biridir.
Hatta %99 @xemrexxx'dir bu.
@Yiğitt @Aserat @dreamy @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @mrt-06 @serhatt @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @alperuz @Ahmed @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @eskici @Çiğdem @phoebebuffay
@Maskeli Fedai bu 😱Bu kim? Kesin sizin aranızdan biridir.
Hatta %99 @xemrexxx'dir bu.
@Yiğitt @Aserat @dreamy @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @mrt-06 @serhatt @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @alperuz @Ahmed @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @eskici @Çiğdem @phoebebuffay
Çaktırma..
Hemen bana bunun hesabını verin.Çaktırma..
Ahmet Burak onun adı işte, @Maskeli Fedai bu... BANLAYALIM HEMEN!Hemen bana bunun hesabını verin.