Evet kullanmalısın bence @kerem arkadaşı da listeye almalısın bence
Her hafta hatirlatma yapiyorum, hic oy kullanmiyor ki.Göz atarım
Evet kullanmalısın bence @kerem arkadaşı da listeye almalısın bence
Her hafta hatirlatma yapiyorum, hic oy kullanmiyor ki.Göz atarım
Aaa napiyim zaman yokHer hafta hatirlatma yapiyorum, hic oy kullanmiyor ki.
Yoo zaman çok. Heleki bu virüslü günlerde bol bol vaktimiz var.Aaa napiyim zaman yok
Kendi adına konuş, 10 gündür ev temizlemekten bi taraflarım ağrıyorYoo zaman çok. Heleki bu virüslü günlerde bol bol vaktimiz var.
Daha işler bitmedi
Evet 21'de oylama başlıyor. Ona göre ayarlarsın. Gerçi bu hafta mecbur değisin.Sonuclar bu akşam dimi @kerem Yavas yavas bildirimleri toparlıyımda öncesinde işlerimi bitireyim
Destek olacaz mecburiyet önemli değil siz bana oldunuzEvet 21'de oylama başlıyor. Ona göre ayarlarsın. Gerçi bu hafta mecbur değisin.
@xemrexxx recabım yanlış verilmiş, elenirsem olay çıkarırım diyor. Recanı onun verdiğine göre ayarlasaydım asıl o zaman olay çıkarırdı diğer yarışmacılar.Destek olacaz mecburiyet önemli değil siz bana oldunuz
sus kız resmen beni elemek için ex manitan @sokak sanati ile anlaşmışsın halkımı bu darbeye karşı sokaklara çağırıyorum 2. köprü aman reyting sonuçlarında bulıuşalım 1111111!!!11!11??!!?? @Çiğdem @xBUGRAx @Bully @serhatt @alperuz@xemrexxx recabım yanlış verilmiş, elenirsem olay çıkarırım diyor. Recanı onun verdiğine göre ayarlasaydım asıl o zaman olay çıkarırdı diğer yarışmacılar.
şahikadan birkaç şişe zehir aldım hepsinden kurtulucam akşamaSana karşı bir komplo mu kurmuşlar, RESMEN ŞKANDAL
kızzzz eminem i ahretliğin emine teyze gibi düşün yüksek oy ver