TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 7. Hafta (Rap Şarkılar)

sus kız resmen beni elemek için ex manitan @sokak sanati ile anlaşmışsın halkımı bu darbeye karşı sokaklara çağırıyorum 2. köprü aman reyting sonuçlarında bulıuşalım 1111111!!!11!11??!!?? @Çiğdem @xBUGRAx @Bully @serhatt @alperuz
@xemrexxx recabım yanlış verilmiş, elenirsem olay çıkarırım diyor. :A Recanı onun verdiğine göre ayarlasaydım asıl o zaman olay çıkarırdı diğer yarışmacılar. :A
@bazinga Millete şey diyordu düet yasakmış diye kaynak kim (Ben Çaktırmayın 1 verin geçin ) :F :F :F @sokak sanati

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Bu kim? :A Kesin sizin aranızdan biridir. :A

Hatta %99 @xemrexxx'dir bu. :A

Yp8FnA.jpg

u43Zlt.jpg

@Yiğitt @Aserat @dreamy @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @mrt-06 @serhatt @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @alperuz @Ahmed @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @eskici @Çiğdem @phoebebuffay
Ahmet Burak onun adı işte, @Maskeli Fedai bu... BANLAYALIM HEMEN!
@Maskeli Fedai İsmi Burak ta öncesinde Ahmet varmı bilmiyorum varsa sıkıntılı işte :A :A :A @Bully @MasacRE @eskici @serhatt @Forumdash

@xBUGRAx Seninki gidiyor :A :A :A

Ahmet Burak onun adı işte, @Maskeli Fedai bu... BANLAYALIM HEMEN!
@yigit_00 Ahmeti nasıl biliyor biz bilmiyoruzda belki komploya gidiyorsundur :A :A :A
Jüriliğini düşürelim. Sunucuya hakaret bunun içn yeterli bi sebep:Z @Bully @kerem @Çiğdem
İşim gücüm yok yorum yapacam öyle mi :A @Yiğitt
Bence olayı yönetime taşıyalım. @Bully ile @bazinga sunucuya hakaretten sınırsız banlasın faili meçhul olmayan arkadaşı. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961