Dan Sonra'yı seçmek de orada görünce aklıma geldi canım ben.Sinsirella olarak yine herşeye bakmışsın.
Dan Sonra'yı seçmek de orada görünce aklıma geldi canım ben.Sinsirella olarak yine herşeye bakmışsın.
@serhatt da böyle değişmek istiyormuş sen de değişicen
Ekli dosyayı görüntüle 78090
Bir sen evde kal @serhatt da bulmusSen de buldun herhalde kaç aydır yoktun
Yarı finalde Dansöz'ü seçmiş olsam şampiyon olabilirdim belki de Sen de olabilirdin@Bully a tekmeyi atmıştık
Dansözü seçse sana atacaktık yanı finale çıkmadan şampiyonluk düşünüyor hele bir çıkalımda şampiyonluğu kalsın @sokak sanati
Bir hafta sonra yine alırsın yarışmayı bence kesin MayısKralı ve Ya Kerem yine bırakırSon haftam. Arkamdan ağla yaa.
Bende sincap geldi sandım @alperuz Fotosuna zaten @Silinmiş Üye ile birlikte gerekeni demiştik
Bir hafta sonra yine alırsın yarışmayı bence kesin MayısKralı ve Ya Kerem yine bırakır
Kız serhat zaten hep orasını burasını açıp bekliyorduBir sen evde kal @serhatt da bulmus
13 mü 12 mi.Bu hafta görevine son verip kovduğum yardımcım, yedek sunucu @sokak sanati'nin oyları:
Atiye - Kal (En sevdiklerimden. Küçük Sırlar. )
Shawn Mendes 12 Puan (Baya iyiler.)
Rihanna 12 Puan (Shakira bozmuş biraz sesiyle )
Çıkmaz Sokaklar 10 Puan
Dan Sobravo 9 Puan
Manga 8 Puan
Şebnem Ferah 7 Puan
Hoşgeldin 6 Puan
Murat Boz 6 Puan
Ömrüm Yeter mi 6 Puan
Oğuzhan Koç 6 Puan (Diğer diyetleri daha iyiydi. )
İçimdeki Sen 5 Puan. (Sevmiyorum bunları)
Sıla, Erol Evgin - 3 Puan (Rezalet)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Çiğdem @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @pompy @xdragxx @Felon
Şarkımı nasıl buldun.@xBUGRAx dan bu halıyle herkes kaçar
Bir hafta sonra yine alırsın yarışmayı bence kesin MayısKralı ve Ya Kerem yine bırakır
Tam gaz devam ediyoruz. Catlayin.Halk size güvenmiyor @MayısKralı @kerem
Zaten Mayıs kuralı oy bile vermedi. Ne kadar bağlı yarışmaya görün
Şizofren oldu o@Maskeli Fedai de sorun yok diyemiyorum tabi Kendini ben sanan birine daha düne kadar @xemrexxx @serhatt @xBUGRAx @Forumdash @kerem @sokak sanati @mrt-06
kime oy yollucaz @Çiğdem bacım görevinin başina mı geçtiBu hafta görevine son verip kovduğum yardımcım, yedek sunucu @sokak sanati'nin oyları:
Atiye - Kal (En sevdiklerimden. Küçük Sırlar. )
Shawn Mendes 12 Puan (Baya iyiler.)
Rihanna 12 Puan (Shakira bozmuş biraz sesiyle )
Çıkmaz Sokaklar 10 Puan
Dan Sobravo 9 Puan
Manga 8 Puan
Şebnem Ferah 7 Puan
Hoşgeldin 6 Puan
Murat Boz 6 Puan
Ömrüm Yeter mi 6 Puan
Oğuzhan Koç 6 Puan (Diğer diyetleri daha iyiydi. )
İçimdeki Sen 5 Puan. (Sevmiyorum bunları)
Sıla, Erol Evgin - 3 Puan (Rezalet)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Çiğdem @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @pompy @xdragxx @Felon
Oyumu mi beğenmedin 😱
Ben halk değilim yarışmacıyımHalk size güvenmiyor @MayısKralı @kerem
Zaten Mayıs kuralı oy bile vermedi. Ne kadar bağlı yarışmaya görün